Grooya Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 (edited) Prodajem WoW akaunt i 3 lika na njemu koji su 80+ lvl. radi se o: Warrioru koji je 85lvl, prot MS i arms OS (prot nije full geared ali ima sasvim solidan gear 353 equiped, a sto se tice PvP geara ima full blue set) warrior je na Ravencrestu ima 2920 achiv poena i uz njega ide inscription 525. pocet je quest za shadowmourne i trenutno fali Rotface Acidic Blood. uz warriora ide skoro 50mounta. od ostalog geara izdvojio bih da ima epic pve za 60ti fale mozda par itema i ima isto tako za 70ti neki pve gear. sto se tice feast of strenght achivementa na njemu se nalaze Swift White Hawkstrider i A Brew-FAST mount (dobio sam oba mounta sa beer festa) Druid je 81 lvl, trenutno resto MS i balance OS. dok je bio wotlk koriscen je kao feral tenk i bio mi je main char. uz druida ide engineering 450. Druid se nalazi na Nagrandu i ima 3155 achiv poena. sto se tice feast of strengh achivementa ima WoW's 6th Anniversary i 1000 stone keeper's shards DK je 80 lvl koriscen je prvenstveno za PvP dok nije izasla cataclysma on je jedini hordin char na acc i on se nalazi na Dunemaul serveru. Od ostalih likova na acc se nalazi: na Ravencrestu: - 56lvl dk - 44lvl shaman - 36lvl priest - 25lvl mage -17lvl lock na Nagrandu: - 64lvl paladin - 38lvl warrior - 30 lvl hunter uz acc dobijate sve kopije cd-keyova i sve je 100% sigurno. mozete me kontaktirati preko Skype: stefan.grujic22 i pisite u postu dole sto se cene tice, po dogovoru. Edited October 26, 2011 by Grooya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts