Charliebrown87 Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Pozdrav, prodajem svoj vanilla account sa 320k golda na njemu (podeljeno na 2 realma - 120k na Ravencrest Alijansi i 200k golda na Stormscale Hordi). Account je sveze kreiran, registrovan na moje ime i aktivan je narednih 30 dana. Sa njega nista nije trejdovano, cist je kao suza. Garantujem bezbednost i sigurnost, bavim se prodajom golda uspesno par godina unazad (i to po ubedljivo najnizim cenama dodao bih), bez ijednog incidenta ili problema. Cena ovog paketa je 100 evra (dajem popust na kolicinu, gde je 1k gold = 312 din) i ukljucuje: - 120k golda Ravencrest; - 200k golda Stormscale; - aktivan vanilla account koji dobijate besplatno uz gore pomenut gold, koji se na njemu nalazi. Nazalost ne prodajem na manje kolicine (10k, 13k, 25k..). Ukoliko zelite da uzmete gold samo sa jednog realma (Stormscale recimo), posaljite mi pm pa cu vam reci cenu za kolicinu koja vas interesuje. Ako trebate vise detalja i informacija ili imate pitanja, javite se na pm. Mozemo se cuti i preko telefona - 064 23 80 261 Milos - mada preferiram pm za pocetak jer sam uglavnom prepodne i uvece zauzet gotovo svakog dana. Takodje prodajem Tabard of the Lightbringer, cena 50e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts