Jump to content

Recommended Posts

http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/IeSF_2011_World_Championship

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=270492

Ovde mozemo da pratimo nase igrace, Foo je dobio nenormalno laku grupu, tj valjda je laka ali za ove niko nikad nije cuo. Shmi je dobio bas tesku ali valjda ce uspeti da uradi nesto. Streama jos uvek nema, Shmi je u 11 poceo svoje meceve.

edit - stream za sec http://www.own3d.tv/headshotpl#/live/127645

• Upvote (+1) 2

~~

ali da li su mogli da nadju gore kastere

inace rezultate ne updateuju bas dobro, shmi je igrao rano jutros i izgubio od welmua 0-2 i od predyja 0-2. Ali po komentarima game 1 vs welmua je bio dug makro game a protiv predija je zavrsio malopre. U sv sl neka stekne iskustvo :) Foo je izgleda vec igrao grupe ali rezova nigde...

edit boze kakve debilcine ovi kasteri

• Upvote (+1) 1

~~

Evo da se i ja javim :)

Oprali su me svi 2-0, ali nije bilo bas tako strasno. Prvu partiju vs Welmu-a sam imao dobijenu, radio sam neki push i ostalo mi 90 populacije, njemu 50 i istripovao sam se i nisam napadao. Vs Predy-ja sam takodje imao prvu, odbranio mu neki 2 base push, ja imao trecu i vise vojske, ali sam opet stojao kao debil i onda me nadmakrovao :) vs Darkforce-a sam napravio obe partije istu gresku, imao je overa iznad moje baze i nisam skontao celu partiju, tako da je tacno znao sta radim :D

Ovde je stvarno super, ima dosta ljudi, ogromna bina, 4 kanala za kastovanje, ali jbg sve na poljskom. Trebalo bi da sutra igram neki showmatch na laptopu vs nightend-a, ali ne znam kad. Mislim da ce biti strimovano.

Ma da, ovo mi je prvi LAN van Srbije, tako da je super iskustvo. :) Posle meceva sam pricao s igracima i znam gde su mi greske i na cemu treba da poradim :)

Pejstovacu ako bude, ali gledam sad igraju Darkforce i neki s dredovima taj showmatch na laptopovima i ne strimuje se...nemam pojma :D

Koji bolidi od kastera :(

peglaju se po sredini mape sve vreme, a oni kamerom na scva koji pravi command centar i pricaju neke baljezgarije ...

Nerviram se koliko su losi kasteri ovo je neverovatno ....

na xelnagi sad, donji floatuje cc na exp a ovaj mu upada u bazu i denyuje mu spustanje expa a oni gledaju kako se prave marinci u top bazi .... zivote ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR