Malina Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Kratak opis gde se nalazi Katakomba :slobodana jovanovica 34, u dvoristu zgrade ili mozes djordja niksica johana 5/6 to je tamo cosak kod dvorista ka banani pa onda odatle da udju samo u dvoriste Stefan Matori Markovic :D lol xD e aj dok pises to na ruru napisi i jovi da se nasisa kurca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 ko dolazi busem/vozom, samo kad izadje sa stanice dodje do stanice 7ice i udje u smeru Novog Naselja (pitati po potrebi :D) i izadjete kad sa leve strane vidite OGROMNU crkvu i odatle se malo raspitate za ulicu ili Ctmb u zavisnosti na koga naidjete :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 jova smanjuje broj ekipa po grupama,premesta nas za ranije ( u prvu grupu ), ekipe koje ne bi trebale da prodaju - izgleda da ce prodati...STA SE DESAVA dal neko zna,kakva su ovo ludila :D Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 Dve ekipe prodale, vi cete morati da igrate prvu grupu jer realno jedino vi mozete da stignete ujutru na vreme Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 a po cemu je to realno? Par ekipa je iz Beograda takodje kao i mi,mada to je i najmanji problem...Acid i ako je uzeo slobodan dan od posla, morace da odradi ujutru 2 sata tako da stvarno ne znam kako ce da stigne...a nas ste inace prebacili u prvu grupu tj rotirali sa lokalnom ekipom koja tvrdi da SVI rade SUBOTOM ujutru i da niko ne moze da uzme taj dan slobodno...ne zelim da uvredim nekoga ili tako nesto,ali meni to vise lici na izbegavanje konkurencije nego na nemogucnost dobijanja slobodnog dana na poslu. Nebitno je sve,ok ako mi bas moramo da budemo ti sto ce da se cimaju po vozovima od ranog jutra ali bih cenio kada bi se javila neka ekipa koja dolazi kolima(sto znam da mnogi rade) pa da nas zamene... Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 Jedino kako bi moglo jeste da bansi igraju u prvoj grupi (ako uopste mogu da stignu) ali opet onda to nije realno jer bi u toj grupi bili bans 25cm i ctb koji su po meni 3 od 4 najjace ekipe na turniru ... Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 odakle su Cvele i dotasi u pokusaju? Sta je sa Mips,rekao si mi da su to likovi iz beograda? Pa ako je tako,onda predlazem malu promenu sistema...da prolaze prve 4 ekipe i da se onda igra bo1 do finala (sa luzerom od polufinala kao sto je i prvobitno dogovoreno). Tako bi svako imao sansu da prodje u tu double eliminaciju osim po 1 "najgora" ekipa iz obe grupe. S obzirom da ima 2 manje ekipe,ne gubi se na vremenu igranja tih 4 partija jer bi ih svakako bilo u grupi da ima 12 ekipa. Razmisli o tome pa mi javi sta si odlucio i da li si nasao neku ekipu koja moze da se rotira sa nama. Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) sumnjam da bansi mogu stici , 2 igraca su iz zajecara.. znas ti gde je to :D ai sto kaze jova ne pravedno da bude 3 bolje ekipe u istoj grupi. Edited November 3, 2011 by rip_n0th1n9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Evo mala pomoc za TIM-a. A evo i kako stici do igraonice od autobuske ili zeleznicke stanice (nalaze se jedna pored druge), inace catacomba se nalazi u dvoristu zgrade, izmedju tacke oznacene sa "B" i bulevara Slobodana Jovanovica) MAPA!! ko dolazi busem/vozom, samo kad izadje sa stanice dodje do stanice 7ice i udje u smeru Novog Naselja (pitati po potrebi :D) i izadjete kad sa leve strane vidite OGROMNU crkvu i odatle se malo raspitate za ulicu ili Ctmb u zavisnosti na koga naidjete :D zapravo ako izadju na stanici pre te, bice na 50m od catacombe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Evo mala pomoc za TIM-a. A evo i kako stici do igraonice od autobuske ili zeleznicke stanice (nalaze se jedna pored druge), inace catacomba se nalazi u dvoristu zgrade, izmedju tacke oznacene sa "B" i bulevara Slobodana Jovanovica) MAPA!! zapravo ako izadju na stanici pre te, bice na 50m od catacombe :D ali niko nece znati koja je stanica PRE OGROMNE CRKVE! :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) to je i najveci problem,ustati pre 6 i biti oran za minimum 4 partije dote :D ne ide ti trolovanje koshuta :) diklicu nemoj da mi se mesas u biznis,oni ne idu iz zajecara u Ns direktno vec dan ranije dolaze u Bg pa onda u subotu ujutru ( popodne) svi zajedno iz Bg-a najverovatnije kolima... :) Edited November 3, 2011 by TimeIsMoney Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Evo mala pomoc za TIM-a. A evo i kako stici do igraonice od autobuske ili zeleznicke stanice (nalaze se jedna pored druge), inace catacomba se nalazi u dvoristu zgrade, izmedju tacke oznacene sa "B" i bulevara Slobodana Jovanovica) MAPA!! zapravo ako izadju na stanici pre te, bice na 50m od catacombe :D evo malo bolje mape kako doci lakse do igraonice ----> http://imageshack.us/photo/my-images/37/turlb.gif/ neuredno al mozda pomogne :) ako gresim nek me isprave ovi sa satelita :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 Samo ti shone dodji ujutru pa cemo se sve lako dogovoriti :D Sto se mene tice moze da prodje 4 ekipe ali onda ko bude kasnio dobijace izgubljene jer ja necu da budem tamo do 6 ujutru Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Pazi, posto ima 5 ekipa u grupi, znaci igraju 4 ekipe jedna pauzira, Time-ova ekipa moze da bude ta koja pauzira prvo kolo, znaci eto sat vremena vise, eto predloga, nadam se da moze bar malo pomoci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 To sam mu odmah i ja rekao :D evo malo bolje mape kako doci lakse do igraonice ----> http://imageshack.us/photo/my-images/37/turlb.gif/ neuredno al mozda pomogne :) ako gresim nek me isprave ovi sa satelita :) Ne pise satelit na sedmici, pise Novo Naselje i Liman IV :D uglavnom ta sedmica ide desno kad se gleda od zeleznicke prema bulevaru i to je to Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 jao jao jovane mutan si ko Dunav :) nema veze,aj iscimacemo se mi beogradski zombiji ali moram da vidim sa Acidom da eskivira nekako ta 2 sata posla sto mora da odradi to jutro... I dalje sam inace za tu opciju da 4 ekipe prolaze pa da se igra 1. A vs 4. B i tako (znate vec kako to ide) jer to donosi malo vise uzbudjenja :P Pa prva grupa su svi lokalci,oni nece da kasne a mi belogradjani po satnici zeleznice stizemo u 10:10 :) Naravno ko bude kasnio za popodne dobija deff lose,to stvarno ne bi bilo uredu da se tolerise... Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konjsvinjazaba Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Volim velike masne crnacke kite! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Timez0r - za svako resenje ima problem! :) Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Po meni to i nema bas nekog smisla da od 5 ekipa prodju 4, msm igranje grupa onda gubi smisao, odigrati 20 meceva i da otpadnu dve ekipe je cisto gubljenje vremena. Moze recimo ovako : da 3 ekipe prolaze grupu, zatim ide prvo kolo gde se sastaju A2 vs B3 i A3 vs B2, dok su A1 i B1 direktno prosli prvo kolo. Nakon prvog kola, dve ekipe otpadaju, dve pobednicke igraju vs A1 i B1 polufinale, i sad dalje ista prica bo3 single ili w/l double eliminacije. Time se resava problem da recimo ekipa A3 (A grupa, trece mesto) dodje i kaze, mi smo bolji od B2, al eto imali smo tezu grupu i nismo prosli, a oni su prosli, a losiji su od nas. Isto mislim da je posteno da prvi u grupi prodje direktno to prvo kolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 malina volim te Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 gayness off! Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayc Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 hajmo svi biti prvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 gayness off! +1 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 dobro ja se izvinjavam,samo sam ispoljio osecanje koliko mi se svidja ideja od vockice Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 Odlican malina!! tako cemo i uraditi Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts