X1peQ Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 AJDE JOVO POMERI TURNIR ZA 12.11 DA VIDIM TVOG PRO CHENA Quote 7. What do you think about yourself? Skill player I think that Iam more teamplay than skilled Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted October 27, 2011 Author Report Share Posted October 27, 2011 Ne vredi, vise ekipa se gubi ako je turnir 12. nego ako je 5. tako da ce ostati 5. :( Dodji u suboticu 12. na tur da vidis chena :D Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwke Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Jovo aj ako ima jos mesta i ja prijavljujem ekipu nisam je jos krstio al bice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Msn'Jagodina Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 nisam usho na rur 100 godine tek sam sad video topic... el ima mesto za jagodince ? :) Quote Neotkriveni talenat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezmerize- Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 ofc da ima, jova regrutuje bandu non stop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Msn'Jagodina Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 ajd onda stavite nas na rooster a mi cemo potvrditi za dan dva :) Quote Neotkriveni talenat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted October 28, 2011 Author Report Share Posted October 28, 2011 To bre, ae potvrdite to sto pre :) Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Aj pokusacu da skupim vize:) koliko je ucesce itd? viktor kaze jedno, jpt drugo O_O Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted October 29, 2011 Author Report Share Posted October 29, 2011 Eno ti sve u prvom postu :) Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
konjsvinjazaba Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Nemam ja mare veze sa ovim turom, sve sto jova kaze tako je :) A sta ti Jovo oces, reko sam ti da imam ekipu. ACOSAURUS NAM JE KAPITEN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted October 31, 2011 Author Report Share Posted October 31, 2011 Apdejtovan sistem takmicenja u prvom postu! HVALA MALINA ZIVOTINJO ZA SISTEM DDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 (edited) np, mogao si staviti i onaj time rule i detaljno ga objasniti, al' dobro to mozemo i uzivo objasniti. ostaje ti jos da satnicu lepo napravis, sad ne znam da li ces da se grupe igraju paralelno ili prvo jedan pa druga. Kako god, bitno je da ustimas ljudima koji dolaze iz daleka i koji zavise od buseva/vozova, da igraju kasnije ako ne mogu da stignu. Edited October 31, 2011 by Malina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezmerize- Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 (edited) Dobar je winner/losser grupe sistem, ali nije da bas svaka ekipa u cetvrtfinalima ima fore na jednu gresku. gubitnik winner finala je zavrsio svoje pretenzije na prvo mesto tim porazom :P Edited October 31, 2011 by Mezme-_-KhungLAO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Mislim da nisi razumeo, gubitnik viner finala ide u luzer finale, tu ako pobedi ide u veliko finale gde ga ceka pobednik viner finala i igra se bo3 s' tim da pobednik viner finala ima 1-0. Jos da napomenem da, ako bude vremena, viner i luzer finale mogu da se igraju bo3 isto. Mana single eliminacije je sledeca : neka imaju 4 tima : A, B, C, D Polufinale je sledece A vs B i C vs D A i C pobede i igraju finale i pobedi A B i D izgube i igraju za 3.mesto i pobedi B Kad pogledas C i B imaju isti ucinak (izgubljenu od A i pobedu nad D) samo sto je C drugo mesto, a B trece, a da pri tom nisu medjusobno igrali. U viner luzer sistemu ce taj C kad izgubi u winer finalu igrati luzer finale vs B. I to je po meni malo izbalansiranije. Msm desi ti se da izgubis nestecno u grupi i budes drugi i naletis u polufinalu na tako neku "gloriju" i dzaba ti i bo7 da se igra dobice te 4-0 i onda mozes samo da se boris za trece mesto. Ako je viner luzer izgubis jednu od njih, al imas sanse da odigras i protiv ostale 2 ekipe i ako dobijes obe imaces min drugo mesto. Msm setite se proslog tura u nsu, sastaju se 25cm(mix) i Annie(mix) u cetvrtfinalu koje je bo1 i 25cm izgubi i ispadnu sa turnira. Posle se ispostavi da su najveci otpor pruzili (najteza partija koju je Annie dobio, po meni), a ne mora da znaci da ne bi dobili neke od preostale 3 ekipe. I da tu se bas desilo ono sto sam gore naveo sa A,B,C i D. Annie je dobio cShark i ChW, i cShark i ChW su dobili Viktora, al' je ChW bio drugi, cShark treci. Isti ucinak, bez odigranog medjusobnog duela, razlicite pozicije. Po meni je bolji taj viner luzer sistem, al' kako god da se igra u Kosutin farm ne sumnjam, a ako i izgubim imam Maxu u ekipi pa cu da se derem JEBI MAXU, tako da, sto se mene tice, kako god da okrenes dobro je :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezmerize- Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 (edited) da, bolje je. umoran sam pa mi je pobeglo da gubitnik finala winnera igra sa pobednikom finala luzera da bih se dobio drugi finalista .. odlican je takav sistem, imo. elem, ne dolazi zr-nis, prodale nislije. Edited October 31, 2011 by Mezme-_-KhungLAO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted November 1, 2011 Author Report Share Posted November 1, 2011 Evo Maljina vidi sto nam je fin prvi post i sve lepo objasnjeno :))) I LJDUI NOSITE SVOJE MISEVE, verujte mi ! :D Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomyvisa Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 NADAM SE DA CEMO DOCI U NS DA ZAIGRAMO :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayc Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 ne ne nemoj te se drogirati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 (edited) Kome fali 1 il 2 il 3(pozeljno dvoje jer smo bolji od ovog 3 ) igraca za tour nek se javi da napravimo ekipu :) rip_n0th1n9 i verni suporter chucknorris :D ( iz karlovaca) Edited November 1, 2011 by rip_n0th1n9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Jovo lepo si nasminkao prvi post, svaka cast i da za miseve se slazem. Mada u igraonici imaju emiksi i jos neki bolji misevi, pa ono zalozis licnu za mis, al nema neki veliki broj i pitanje da li ce dati gazda te miseve za tur da svi uzimaju. Tako da moj savet je da ponesete svog misa :D Btw Mezme evo ti momci iz Sremskih Karlovaca, pa napravite neki mix ako hocete :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Kome fali 1 il 2 il 3(pozeljno dvoje jer smo bolji od ovog 3 ) igraca za tour nek se javi da napravimo ekipu :) rip_n0th1n9 i verni suporter chucknorris :D ( iz karlovaca) Nasli smo.. nema potrebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Dolazim da vam delim savete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted November 2, 2011 Author Report Share Posted November 2, 2011 Eno grupe i vreme kretanja u prvom postu Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 zavrsicemo mi ovo do ponedeljka valjda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 U slucaju da se tokom grupne faze ili posle moja ekipa i ekipa paora becejaca ne sastane morace se taj mec odigrati naknadno ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts