Danteeee Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 glasamo za 12 novembar da bi imali pare da dodjemo XD i mora neko da nas cheka na stanici jer smo retardirani i niko ne pamti gde treba da ide od stanice do katakombe :/ cya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konjsvinjazaba Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 chivavans koja ti je ekipa? Tacno je ono da kompovi savrseno rade, ali je problem sto se svaka hiljaducetirstota partija dote zapuca... na to ne moze da se utice.. jesu to vip masine ali jednostavno od silnog tabovanja i svega... :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 hahahaha ZAAAAASTO SE TAAAAABUJEEEEEEEEEEEEEEEEEES?!!?!?!?!? vikice neki shark ili tako nesto, ako bude slot da te ubacujem? :) Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted October 20, 2011 Author Report Share Posted October 20, 2011 Do sad su svi potvrdili za 5. novembar tako da kontam da ce tako i biti. Sacekacu jos par dana pa cemo videti konacno koji je datum Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
konjsvinjazaba Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Fala sto pitas, gentle from u :* Al mislim da cu ja da napravim neku dzumbus ekipu :)) (jos ja kontao tebe da zovem) :))) eto ti jovo od mene jos jedna ekipa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 chivava go form a team za pobedu nad ovim pacenicima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Gle ovog maxu sto se uvlaci :) Dante cekam vas ja, np! :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted October 22, 2011 Author Report Share Posted October 22, 2011 (edited) Ekipe: 1. Toxijeva deca (novi decerto) 2. Del i drugari (cshark) 3. bans 4. karlovci 5. subotica 6. DVADESET I PET SANTIMETARA 7. 4gl 8. Ctb (malina okuplja druzinu) 9. Vranje (bez maxe ali napaljeni jos vise) 10. Viktorovi seljani (ovce u stalu i pravac igraona) 11. VremeJeNovac +4 12. ZR gangbang Ovo je od prilike ekipe za sad koje su rekle da ce doci, ako sam nekoga zaboravio ili ako ce neko da otkaze neka se javi. Btw, turnir je 5. novembra, jer tako skoro svima odgovara Edited October 23, 2011 by JovaTAJD Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezmerize- Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Dolazi verovatno i ZR gangbang, samo da kontaktiram penzionisane gejmere. 90% da ucestvujemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOXIBRE Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 [13:02] <@saaaaaaaaam> .vouch Buktop last chance [13:02] * @SAG-BOT Player Buktop has been vouched by BeverlyHills with comment: last chance [13:04] <@ComeWithMe> .unvouch buktop no thanks. [13:04] * @SAG-BOT Player buktop has been unvouched by ComeWithMe with reason: no thanks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Dolazim D'uzmem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHANTASM__ Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 (edited) Samo da vam se javim, da ce Bog dote ipak doci na ovaj vas turnir. Samo se nadam da ovog puta necu dati svoje pare Viktoru[Cp6uja.Buktop]. Realno, da sam znao da je takva situacija, dao bih mu pare pre turnira i otisao kuci. Ionako sam oskrnavio ispit iz Matematike zbog dote da bi na kraju morao da pozajmljujem pare za kartu nazad do Zrenjanina? Uglavnom: Nadam se da ce turnir biti negde posle 29-tog, jer ja 29-tog ne mogu NIKAKO da igram, jer imam puno obaveza bas tog dana. Pozdrav svima, 999 Edit1: Video sam da je turnir pomeren za 5 novembar. Vidimo se onda definitivno! Edited October 23, 2011 by PHANTASM__ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konjsvinjazaba Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Na pocetku sam rekao da nece biti nagrada, vec ucesce 500 i stampamo majce. Posto su svi bili neozbiljni, otpalo je to sa majcama i palo ucesce na 300 dinara (200 igraonici i 100 meni za sve troskove i oduzeto vreme koje sam imao dok sam se drkao da okupim sve vas indijance). I ostalo je to da nema nagrada jer je poenta bila da dodju sve otprilike jednake ekipe i da se igra iz sprdnje. A pristup vas zrenjaninaca kada ste trebali da date pare za ucesce je bio "Ej, pa ako smo ispali sto bi sada placali ucesce". Posle toga vam ne treba dati bukvalno nista (sem samara), cisto zbog vaseg bezobrazluka. A da, sigurno si racunao da ces osvojiti tur i pare i da se tako vracas kuci... nekom drugom te price pricaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezmerize- Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 :DDDDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Na pocetku sam rekao da nece biti nagrada, vec ucesce 500 i stampamo majce. Posto su svi bili neozbiljni, otpalo je to sa majcama i palo ucesce na 300 dinara (200 igraonici i 100 meni za sve troskove i oduzeto vreme koje sam imao dok sam se drkao da okupim sve vas indijance). I ostalo je to da nema nagrada jer je poenta bila da dodju sve otprilike jednake ekipe i da se igra iz sprdnje. A pristup vas zrenjaninaca kada ste trebali da date pare za ucesce je bio "Ej, pa ako smo ispali sto bi sada placali ucesce". Posle toga vam ne treba dati bukvalno nista (sem samara), cisto zbog vaseg bezobrazluka. A da, sigurno si racunao da ces osvojiti tur i pare i da se tako vracas kuci... nekom drugom te price pricaj. - Dobri cevapi na kraju :D -.-' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Na pocetku sam rekao da nece biti nagrada, vec ucesce 500 i stampamo majce. Posto su svi bili neozbiljni, otpalo je to sa majcama i palo ucesce na 300 dinara (200 igraonici i 100 meni za sve troskove i oduzeto vreme koje sam imao dok sam se drkao da okupim sve vas indijance). I ostalo je to da nema nagrada jer je poenta bila da dodju sve otprilike jednake ekipe i da se igra iz sprdnje. A pristup vas zrenjaninaca kada ste trebali da date pare za ucesce je bio "Ej, pa ako smo ispali sto bi sada placali ucesce". Posle toga vam ne treba dati bukvalno nista (sem samara), cisto zbog vaseg bezobrazluka. A da, sigurno si racunao da ces osvojiti tur i pare i da se tako vracas kuci... nekom drugom te price pricaj. - Dobri cevapi na kraju :D -.-' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHANTASM__ Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 - Dobri cevapi na kraju :D -.-' 1. Cevapa nije bilo 2. Majica nije bilo 3. Ja sam dao pare, i nisam se bunio - to sto se vec tad pricalo[u polufinalu] da nece biti nagrada, pa su neki iz Zrenjanina bili malo od 'odustanka'.. To je sasvim normalno, jer samo momenat: Ako se dobro secam, bilo je navedeno u opisu turnira na pocetku kada si napravio grupu na facebook-u da ce biti i odredjenih 'robnih nagrada', da i ne navodim bilo sta drugo, tako da Viktore kada sledeci put budes organizovao turnir, bar napisi u opisu turnira: UZECU JA SVE PARE, NE MORATE VI UCESNICI NISTA DA SE BRINETE, SAMO DODJITE I OSTAVITE MI KES, A IGRAJTE FOR FUN, a ne da naseres tamo nesto da se eto... neki od nas 'popale' i da igraju na kraju za nista, sto stvarno nema smisla. Sto se tice osvajanja prvog mesta: Naravno da bismo osvojili prvo mesto. Cak i kad ne bismo osvojili prvo mesto, to prvo mesto bi pripalo momcima koji su taj turnir mozda i zasluzili da osvoje. Pozdrav za Karlovce i Navi`Mitu, kao i Sigmu! :) Ono sto je sigurno jeste to da ja necu igrati vise tako te turnire koji se organizuju od strane tebe. Takodje, da kazem da ipak necu biti u stanju da igram na ovom turniru sto ga Jovan organizuje sad 5-og novembra. Imam nekih drugih obaveza. GL Zrenjanincima ako uopste budu igrali, kao i ostalim ekipama. Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Aj zavrsite sa tom glupavom pricom vec jednom, ili otvorite novi topic... Kad se vec ide tako jako offtopic iskoristicu priliku da cestitam timu 4GL za prvo mesto u grupama ESWC-a i prolazak u polu finale !!! DODJI BRE ! <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezmerize- Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 (edited) ZR gangbang drzi do petka svoje ucesce u neizvesnosti. Jos nismo sigurni da li dolazimo, i u kom sastavu. Edited October 24, 2011 by Mezme-_-KhungLAO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted October 25, 2011 Author Report Share Posted October 25, 2011 (edited) Sve kompletno na prvom postu, ako ima nekih pitanja gogo Edit: Posto toxiju i zrenjanincima ne odgovara ipak 5. novembar, da li ostalima odgovara da bude 12. (nedelju dana kasnije) ? Edited October 26, 2011 by JovaTAJD Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
konjsvinjazaba Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Da su 2 ekipe koje su trebale da dodju iz bgda dosle + vrbasani i da je bilo 500 din bilo bi kako sam rekao. Nisi glupav decko, trebale bi stvari da ti budu jasne. Ne mozes da igras turnir za 300 din (kada vreme kosta 200) i da ocekujes avione kamione... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted October 26, 2011 Author Report Share Posted October 26, 2011 ae ne serite nego mi reci viktore si napravio ekipu ili ne ? Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 viktore stvarno si paradoks.kg ? eeeeeee stara si dzukela :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOXIBRE Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Mi mozemo da igramo ako se odlozi za 12.11. jovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 nama iz karlovaca je svejedno, samo ne znam kako ovi iz bans-a onda da li ce moci, al sigurno i kad pomerite za 12 da opet neko nece moci itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts