Santa Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 My plans exactly :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Šta, svako stariji od 18 je nesposoban/nedostojan da nosi legendary? Pa meni je logičnije da penzionerka od 70 godina ima legendary: živela, radila, odgajila decu, penzija i sada ima vremena koliko hoće da ubija na igru i da je ne grize savest. Pa treba da sad pazi unucice :) sem ako joj deca nisu fejlovala u ovom strasnom kriznom vremenu, pa svoju realnost traze u igrici ! Naravno zajebavam se ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 ja i dalje mislim da je troll Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Guardian of Ancient Kingz. Jedno pitanje za ovog smrada kojeg summonujem u pvp .... Dal je stvarno nromalno da lepo judgujem maga, da mene mag sheepuje, a da moj andjeo cuvar stoji pored mene i bleji ? :) Isto i za hunter kad mi metne frost trap andjeo dodje kod mene i ceka da izadjem napolje pa da krenem na hunter -.- Dal je moguce da je ovolko retardiran... Sto je sve kod paladina broken, kad DK sumonuje gargola on puca i ne pita... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giganthrax Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Andjela je najbolje umakroisati u isto dugme sa krilima, opalis i ne razmisljas. Valjda ce tuci nekog, ako ne bije, jebiga. Glavno je ne oslanjati se na njega. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 DK sumonuje gargola on puca i ne pita... puca po random metama menja ih svakih pola sekunde i breakuje cc kao musica bez glave. Ja i dalje ne kapiram zasto se zalis na retri dmg je preteran treba da se nerfuje. Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Sto je sve kod paladina broken, kad DK sumonuje gargola on puca i ne pita... ololo, vidi se da si igrao unholy! Gargojl, koji se do pre mesec i po dana nije skalirao sa crit-om i koji je, ukoliko ne izvedesh kako treba twist, jebeno udarao u melee za neverovatnih 2.7k damaza rasporedjenih na 30 sekundi? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 ololo, vidi se da si igrao unholy! Gargojl, koji se do pre mesec i po dana nije skalirao sa crit-om i koji je, ukoliko ne izvedesh kako treba twist, jebeno udarao u melee za neverovatnih 2.7k damaza rasporedjenih na 30 sekundi? Ja nijednu klasu sem paladina nisam igrao :) Jednotavno sam imao takav osecaj za gargojila da lepo puca na sve strane i uvek mi je isao na kitu :P Sreca pa instant fear radi. A to sta se u wowu desava 2 meseca ne znam :P ja pricam za proslu sezonu ;) puca po random metama menja ih svakih pola sekunde i breakuje cc kao musica bez glave. Ja i dalje ne kapiram zasto se zalis na retri dmg je preteran treba da se nerfuje. Isti problem i moj andjeo radi, doduse radio, nisam sad poceo da snimam situaciju da li vuce agro healer, pa da trci kod njega i da brejkuje CC. Samo me iznervirala situacija da stoji i da gleda kako me ljudi tuku :) Sto se tice dmg-a los mi je bio kako sam krenuo wow da igram posle pauze 2 meseca, sad mi se preterano i svidja, i mislim da nas je blizzard fixovo i da ne treba da nas dira. Ali kao i uvek dobrodoslo bi da nam daju Charge :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 jako je bitno da gargojl skaluje sa critom sa NEVEROVATNIH 2.3% spell crita koliko dk ima trenutno. Jako bitan pvp fix Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 30, 2012 Author Report Share Posted January 30, 2012 (edited) potresao me klip skroz -_- Edited January 30, 2012 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
supyoyo Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 potresao me klip skroz -_- jel to znaci da ces sada da odes emo i da quitujes igru jer si se previse pronasao u svemu tome Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 ma jok, ja sam efektno prestao da igram negde u wotku, nego, ne znam do jaja je napravljen video, i prica cela super ispricana...I nisam se nesto pronasao, bar sam prcao u medjuvremenu, i izlazio i pio kao besan :D Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ajde sto lazes mene nego sto lazes sam sebe Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Umro topic! UmrEla igra! Quote "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Umro social i u igrici. Sad samo kad dodje sreda queue LFR, ne pricas nista, kao ja danas cak afkujem poslednji fajt ceo i umrem svi me psuju. Padne 2h sword ja ga lutujem :) a prethodno uzmem 4 itema. I svi srecni. Nema ponte za forumima guildovima nista :D Napravili su igru skroz simple play stile ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 U LFR pricam iskljucivo da se zajebavam, ili da smaram likove koji se slepaju kao najvece jajare, al' i to smaranje bude pozitivno, da ih nateram da rade nesto i zasluze nekako taj lut koji ce duzmu U random dungeon nisam usao ima....borga pitaj... U random BG ulazim zadnjih 2-3 dana i glumim ludilo sa trolovanjem napaljenih pacenika koji su jednom davno opalili CAPS LOCK i onda ga iscupali sa tastature pa jadni ne znaju vise kako da ga iskljuce. I ne znaju kako da ukljuce mozak Quote "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 http://www.worldoflogs.com/rankings/players/Dragon_Soul/dps/#tab-25LFR Trajalo je celih nekoliko sati :) Quote So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giganthrax Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Trazi se ROGUE za 3v3 triple dps ret/dk/rogue. Neophodna dobra oprema (bar ilvl397 oruzja i vecinski s11 oprema, vial of shadows pozeljan), dobri skillsovi, komunikacija i da niste rejdzer. Na skajpu pricamo po naski posto smo svi domaci. :] Poslednjih nekoliko nedelja se maltretiramo sa neka dva neaktivna roguea, sve visimo na 2000-2100 ratingu, nikako da uhvatimo lepo da picimo 2-3 dana nedeljno, da uzmemo taj 2200, te da tu kampujemo. Tim je trenutno na 2027, pa bi odatle poceli. Za info, itd, whisper: Gigana Stormscale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 bio bi red da remake-ujete team kada nadjete srpskog rouga i da tim nazovete ostecenje mozdanih celija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giganthrax Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Predlog uzet u razmatranje. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 helping the community since 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 gle oce uzeti 2.2k a do juce nije imao ni 2k lmao 3xdps je skill, sve ostalo je faceroll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 a da mi vama lepo prodamo 2200 boost na tom stormscalu cena sitnica Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giganthrax Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 @ Gavra Molicu lepo, mi smo DK-a i palu levelovali na 85 u s10, i vecinu te sezone smo bili na ~1950 sa resto shamanom. U s11 smo porasli za 100 rejtinga, sto uopste nije lose s obzirom da smo casual noobare. :] A za 3dps, jes retardirano, ali ni priblizno kao RMP i RLS i ostale nebuloze, rofl. Kakvo je sadasnje stanje arene, 3dps mu jos i dodje skill comp, bez zajebavanja. xD @ Capma Lol, fala na ponudi, ali u cemu je poenta da imam 2200 ako ga nismo sami uzeli? Valjda je cela fora da znamo da smo sami dostigli taj nivo. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts