beep Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Eh, drugari, živ sam! Samo sam malo i ja odmarao, šta ću, ne mogu stalno da deliverujem, što bi rekao moj oženjeni drugar, dobar i kvalitetan materijal i to nesmanjenom žestinom. Ali kao što vidite nisam sedeo skrštenih ruku. Sada je tu novi heder i neke manje izmene na sajtu, da malo asociraju na tematiku kojom se bavimo, a reorganizovao sam i glavni meni po temama, za lakše praćenje. Ima onih koji gotive priče o babi i parking servisu ali ne i o beogradu i IT-ju, drugi pak više vole priče o računarima nego priče o Željku Mitroviću, i to je sve kul. Sada ćete moći po sekcijama da birate šta vas zanima, a opet, na glavnoj strani ćete moći da pronađete sve objavljene tekstove. Mislim da je to dovoljno za sad, nastavljamo u velikom stilu! Javi drugima!Pogledajte ceo članak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts