Lifebloom Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Character - Lik Ime:Lifëbloom Klassa:Druid Rasa:Tauren PvE Link Armorija:http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/Lif%C3%ABbloom/simple Zbog srednje nemogu da rejdujem u guildi sam koja je 5/7 HC 25 ja sam 5/7 normal u njoj sam dugo skoro sam exalted -Imam preko 9k achi poena -2k golda , rare mountove vidite mi na armoriju , rare companione itd .... Uradio sam BWD , BOT i TOTFW sa mojom guildom koja se zvala Good Game .. ali se raspala to je bilo u januaru , februaru pa do marta ... Imam Haunted memento onaj duh sto vas prati Ako se opredelite da kupite moj acc imam i 2 alta sa puno rare itema i jos jedno 85 lvl Maga Druid -Imam Alchemy i LW 525 Lw imam jos od TBCA -Sve Secondary i Main su mi 525 professije Na magu imam Herbal i Tailoring 525 i Tailoring 515 BwD 6/6 BoT 4/4 TOFTW 2/2 Firelands 5/7 Shannox HC Skajp : vjakanovski Svaki dan cu gledai ovo pa ako nekom nesto treba a nema skajp nek postuje ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts