Jump to content

Wts 4x85's (rogue main 9.2k achi) i jos dosta 70+ altova

Charliebrown87

Recommended Posts

Zdravo, nakon 4 godina igranja Wow-a odlucio sam da prodam svoj account. main character mi je worgen rogue, koji ima sledece:

- 9200 achievement poena (13 feats of strength)

- 31 titulu (The Exalted, the Seeker, Chef itd..)

- 35+ tabarda (Tabard of Achiever, Silvercovenant, Argent Crusader itd..)

- 42 reputacije na exaltedu (vecina fakcija iz vanile, sve iz TBC-a, sve iz WoTLK-a, sve iz Cate)

- 85 mountova (svi rasijalni mountovi, svi sa Argent Tournamenta, Headless Horseman, Fosillized Raptor, Raven Lord, Green i Violet proto drake, Blue i Black drake, Dark phoenix itd)

- 93 peta (veliki broj retkih, moze na armoriju da se vidi koje tacno ima uostalom).

Sve profesije su na maksimumu (primarne i sekundarne), engineering i alchemy imaju skoro sve sematike i recepte koji postoje u igri.

Takodje ima i nesto Role-play itema poput razlicitih trinketa koji vas pretvaraju u blood elfa, night elfa i slicno.

Sto se geara tice vise je PvP orijentisan (ilvl376), ima 8 ruthless itema (ukljucujuci oruzja), 4k+ resilience-a.

PvE gear mu je i vise nego pristojan takodje, full epic naravno (ilvl366) uglavnom itemi iz BwDa i BoTe.

Valor poeni 1660, Conquest poeni 875, Honor poeni 1500.

Na accountu se pored ovog lika nalaze jos jedan lvl 85 rogue (sa main hand warglaive-om, epic flying, obe profesije na maksimume)

kao i 85 lvl paladin (full vicious gearovan za ret), takodje i 85lvl warrior (koji je polovina epic polovina blues, ima epic flying i isto obe profesije na maksimumu).

Pored ova 3 alta, tu su jos i 4 lika 70ti level (koji svi imaju epic flying), kao i par altova tu negde izmedju 30-60 lvla.

Svi likovi su rasporedjeni na 3 realma (3 lika 85lvl su na Ravencrestu, 85lvl paladin je na Stormscaleu i 3 lika 70lvl su na Xaviusu). Na svakom realmu ima po par hiljada golda.

Account nikad nije bio banovan ili lockovan, aktivan je naredna 2 meseca. Imam sve potrebne podatke naravno, ne trazim zaista puno para.

Ukoliko ste zainteresovani ostavite mi pm pa cemo da se dogovorimo, hvala.

Edited by Charliebrown87

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...