MAREN1 Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 (edited) Ljudi imam problem sa CS-om,evo SS-a : Zelena linija na net-graphu,kada skoci tako meni cs "zasecka" na 1-2 sekunde,i to postaje vrlo iritirajuce.Jel zna neko kako da resim ovaj problem? :) I ja imam isti problem,poludecu.Jel ima neko resenje? Edited October 25, 2011 by MAREN1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesoholichar Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Pozdrav ljudi.Imam problem sa CS-om.Dakle kad god udjem u njega i pokusam da udjem na neki server,on krene da ucitava i na,od prilike,malo vise od pola ucitavanja,kanter zakuca.Posle ne mogu ni da izadjem iz njega na windows dugme,vec mi samo jedino preostaje da resetujem komp.Ovo mi se nije desavalo do pre jedno mesec dana kada sam na kompu imao winXP.Problem je nastao kada sam ubacio win7,a sto se tice konfiguracije kompa,ista je kao sto je bila dok sam imao XP.Ako neko zna neko resenje molim vas da mi kaze.Hvala unapred! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 I ja imam isti problem,poludecu.Jel ima neko resenje? Mozda ti u tom trenutku AV ili neki slican program pokrene neki update pa ti zato povuce protok interneta i tebi stvori lag.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyotez ~ Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 imam problem sa stimom ne stoji mi upaljena igrica i racuna mi sate na stimu i svima sam in game na nekom dm serverui kada probam da udjem u igricu ispada me only one instance of this game can be run et a time. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steffe Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 imam problem sa stimom ne stoji mi upaljena igrica i racuna mi sate na stimu i svima sam in game na nekom dm serverui kada probam da udjem u igricu ispada me only one instance of this game can be run et a time. Drzi ctrl i alt i stisni delete. Onda, udji u Processes i tu nadji hl.exe, klikni na hl.exe i stisni end process. Trebalo bi da pomogne :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 To se i meni desava, samo "ubijes" proces i pokrenes ponovo :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Pa ne bas CS problem, Kupio sam SS Xai pre 10 dana, posle 10 dana koriscenja poceo da baguje, ali kad dunem u laser vise ne baguje, znam da se to desava ali kad je mis malo stariji, novu podlogu sam kupio maltene pre 2 nedelje i cista je nema prasine, sta moze da bude uzrok bagovanju ako neko zna? Hvala Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Jednostavno mis baguje i na najmanju cesticu prasine, podloga, sto i sve ostalo oko njega mora biti kao apoteka... :) Evo ti par topica, pa malo iscitaj http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234920364&st=20 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234918287 Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Mis je po meni jednostavno najbolji koji sam imao, a imao sam ih puno, od MX-a do Deathaddera, G5, Intelli 1.1/3.0, kinzu, ali mi predstavlja problem to sto baguje. Sutra cu oprati podlogu i ocistiti laser, mada samo veceras poceo da baguje 2 puta u roku od 15 minuta i nije vise... Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAREN1 Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Imam Xaija vise od pola godine,samo zahteva cistu podlogu i to je sve.Nijednom nije zabagovao,a igram na QcK+ SK :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Obrati samo paznju na tip podloge koju imas.. Meni moj laser (na G9 doduse) ne radi lepo na platnenim podlogama, ali zato na ovim QcK+ Limited koje su platno i guma radi savrseno :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Imam QcK+ Fnatic Edition, kao sto sam reko sinoc mi 2 puta zabagovao i nije vise Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 @STRN Nemoj da peres podlogu posle 2 nedelje... unistices je pre vremena :D sacekaj da se unisti ili uprlja pa je onda peri...a uzmi stapic za usi ako ti puno baguje laser pa njime jedno 20-30 sec ocisti laser... i sve ce biti u redu Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 (edited) Ne baguje mi sad, samo sinoc, necu prati podlogu :D, a ako pocne da mi baguje, uradicu ovo sto si mi rekao, Hvala Jel moze samo pomoc, korisnici Xaija, jel koristite 960hz, posto jedino sa tim hzom mogu da skacem, skrol preskace kad stavim na manje? Edited November 7, 2011 by STRN Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maliik Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 zdravo svima ! Imam veliki problem sa CS 1.6 non-steam , dakle kada instaliram cs i zatim pokrenem dobijem error poruku "Half-Life Launcher has stopped working" a u control panelu problem signature pise : Problem Event Name: APPCRASH Application Name: hl.exe Application Version: 1.1.1.1 Application Timestamp: 3fd11900 Fault Module Name: serverbrowser.dll_unloaded Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 42f19fab Exception Code: c0000005 Exception Offset: 0ddce290 OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 2074 Extra information about the problem Bucket ID: 675559730 Probao sam vise verzija CS 1.6 i nista ne pomaze , i to mi se inace desava na dva racunara , na ostalim racunarima radi ok , inace na racunarima je windows vista 32 home premium , update sam drivers za grafiku , plocu i zvuk , skenirao racunar kasperskim i malwarebytes , sve je ok .. Molim vas pomozite mi sto pre !! Unapred hvala !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Jel moze samo pomoc, korisnici Xaija, jel koristite 960hz, posto jedino sa tim hzom mogu da skacem, skrol preskace kad stavim na manje? Ja igram na 1000 , razlika je nevidljiva izmedju 960 i 1000 , ali sa 500 preskoci svaki 5-6 skrol :) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Ja igram na 1000 , razlika je nevidljiva izmedju 960 i 1000 , ali sa 500 preskoci svaki 5-6 skrol :) Hvala Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyotez ~ Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Kapiram da je mozda glupo pitanje al ae da vidim mozda neko zna. Cs mi radi ocajno bas, i kada god reinstaliram steam prvih 3,4 dana mi radi sve full lepo puca, ne skace nisan, fps je okej, posle nekoliko dana krece fps da pada na 60, zabode mi cs na 2,3 sek pa se vrati, secka nenormalno, nisan skace ne moze da se puca lepo ako neko ima neko resenje neka kaze. hvala ~ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 @coyotez ili imas jako los komp ali dovoljan za cs pa kad se malo naigras on pohvata neke confige/slike/demoe i onda krene da gusi i zato ti baguje , ili imas neki proces koji se pali dok igras cs/dok si na steamu i gusi ti komp. Ukoliko nemas nista ozbiljno na kompu formatiraj i radice ti vrhunski. Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyotez ~ Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 @coyotez ili imas jako los komp ali dovoljan za cs pa kad se malo naigras on pohvata neke confige/slike/demoe i onda krene da gusi i zato ti baguje , ili imas neki proces koji se pali dok igras cs/dok si na steamu i gusi ti komp. Ukoliko nemas nista ozbiljno na kompu formatiraj i radice ti vrhunski. tebra imam jako los komp al cs je stara igra brate kapiram da moze lepo da radi moguce da mi se pali neki proces dok igram cs i zbog toga gusi komp. hvala u svakom slucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Ne znam dal' je moguce al posle 10 dana koriscenja, vec je poceo da mi se gasi, i da dolazi za oko 1 minut. Sta da radim? Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyotez ~ Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 au brate :$ vrati ti taj mis uzmi lepo pare nazad i kupi 2 mx-a za te pare i imaces misa za sledecih 10 godina ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Odigrao sam mix ceo dobro je radio, kad sam izasao nece prvi ni drugi klik a ni skrol, za neki dan cu ici u gejms. Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Xai je RANDOM Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAREN1 Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 To je do samog misa,jbg zapala ti je zabagovana verzija..Odnesi ga u games,i dobices nov za nekoliko dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts