rzasa87 Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Troll Hunter 379 ilvl PVE 2/5 t12 (1 deo hc) ostatak sve Firelands 378 oprema + 391 hc head PVP 3/5 Ruthless ostatak Vicious 371 skoro 4k resil TITULE Blackwing's Bane, Defender of the Shattered World, Starcaller, Twilight Vanquisher, of the Nightfall 3.5k Achi PTS MOUNTOVI Amani Battle Bear, Phoenix, Flameward Hippogryph, oba Engi helikoptera, Kor'kron Annihilator, Rusted Photo-Drake, Traveler Tundra's mount + fale 2 achija za ICC10HC frostwyrm-a. / ostatak horde i vendor mountovi. Ukupno 36 mountova. PETOVI 10 random petova, nisam se cimao da to skupljam. ALTOVI Holy/Disc priest - 368 iLvL (nekoliko Firelands itema + ostatak 359) Warrior,Lock i Mage ispod lvl70. Heirlooms za svaku klasu. WEALTH ~20k golda Oko 5k golda u enchanting matsima. Oko 2k golda u combat potionima. Oko 30 chaos orbova = sa malo ulaganja se moze zaraditi na craftovanju Engineering pushke. Darkmoon Cardovi zastekani u banci za prodaju kad im skoci cena (nedelju dana pred sledeci Darkmoon fairy). GUILD Semi-hard core guild 4x nedeljno, chisti normal Firelands i 2 bossa na HC. Member sam i imam spot za svaki raid. Pogodnosti guilda su besplatan repair, pristup za prva dva tab-a guild banke, bonus na Justice/Honor gain i exp bonusi za altove. SERVER Twisting Nether je high populated server gde horda dominira. Nalazak grupe za Rated BG, Arene, HCs, old Achivemente ili raid pugove je neverovatno lako. Takodje imamo TB ~80%. U slucaju da vam moj guild neodgovara, nalazak drugog guilda nece biti problem. Ima vishe od 20 guildova koji farmuju normal Firelands, i 7-8 koji imaju bar 1 bossa na HC. Inache, na serveru sam gradio reputaciju tako da necete imati problema jer nikada nikoga nisam prevario niti flame-ovao. ACCOUNT Acc napravljen pre 4-5 meseci i zbog toga ne posedujem Feats of Str. Nikada hackovan,banovan ni upozoren. Prvi sam i jedini vlasnik i imam sve potrebne podatke. Uplacen do kraja Septembra. Iz sigurnosnih razloga nisam postovao link na armory, tako da molim zainteresovane da mi salju PM ili zovu na 064/27-97-625. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts