Jump to content

Kinzu red&white, intelli 1.1 i 3.0 (sk,fnatic,razer,steelseries,na

BaLu*

Recommended Posts

Dakle, imam varijantu da narucim ove miseve, pa cisto da vidim koliko vas bi bilo zainteresovano za takvu kupovinu. Svi misevi novi, sve tip top. Cena... Posto je Suba prodavao slicne za 7 soma, cena ce biti izmedju 7-8 max. Pustite pm da vidim koliko je vas zainteresovanih i dal uopste da porucujem. To bi stiglo za mozda mesec, mesec i po dana, tako da kome se bas dopadne moze da polako skuplja kes. Ima puno modela, tako da me kontaktirajte za slike i koji vas model interesuje, okacicu najzanimljivije.

New_Arrival_1_1_Navi_Edition_Microsoft_I

steelseries3.0.jpg

388038179_681.jpg

388011585_437.jpg

NEW_Arrival_BLACK_Color_Rubber_coating_S

360938873_382.jpg

292891633_041.jpg

saddd.jpg

Crveni je skuplji od belog, zbog nekog novog unapredjenog switch-a, valjda nesto nevezano za senzor, nego za klikove, neka cuda, pa je kao "Pro" edicija, cisto da se zna :) Beli ce ja mislim kostati 5-6 hiljada, crveni za nijansu skuplji. Sve zavisi od posiljke, narudzbina itd.

EDIT : Koga jos interesuje, mogu se naruciti i podloge - SK, Fnatic, Tyloo, Navi, EG, MTW.. Cena podloge zavisi od modela.

Edited by BaLu*

Razer Goliathus Speed Fragged - koliko sam upoznat, ovu verziju nemas kod nas da kupis, stoji na gamesu ali nemaju na lageru. Samo ovakva ima u ponudi koji mogu da mi posalju, standard i oversized velicina, ispala bi oko standard oko 3000, odnosno oversized oko 3500 hiljade.

razer-goliathus-fragged-edition.jpg

"Samo ovakva ima u ponudi koji mogu da mi posalju" - dakle, kad se prevede, TO JE JEDINA KOJA IMA U PONUDI OD RAZER SPEED PODLOGA, ili moze i da se kaze - TA KOJU TI TRAZIS NEMA DA SE TAMO NARUCI. Ja sam napisao sta je slicno tome a da ima, tebi druze ako se ne svidja takva, sta da ti radim, druge ne "drze" :)

Iskreno javilo mi se mozda 10tak, 15 ljudi, uglavnom za navi kombinaciju mis + podloga i za sk inteli 1.1, ali veliki problem predstavljaju carine i takse. Suba mi je poslao par poruka u kojima mi je objasnio da sa carinom i tim slanjem to moze da ispadne i duplo skuplje, a ja sam gledao da na tome malo kao i zaradim. Nekima sam hteo da ucinim i cenu zato sto su drugari, a ovako bih, uz te carine morao da prodam za 7 hiljada svaki mis samo da bih bio na nuli. Najgore od svega je sto ne kupujem direktno ja, nego drugar koji je u Njujorku, i onda ne bih da se to prelama preko njegovih ledja. Ne mogu od coveka da trazim hiljadu dolara da mi kesira za gluposti... Svakako cu uzeti mozda 2-3 misa max, kaze suba da toliko moze da se prenese bez carinjenja ako se povadi iz kutija, pa koji ostane kad uzmem za sebe, okacicu.. Jebiga, tako stoje stvari, Srbija samo gleda da ti izotima, ne sme vise od 2 elektronske iste naprave preko grane da se unese...

• Create New...