Dende Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Primoran sam na kupovinu novog monitora,a ne razumem se bas u to pa sam hteo da pitam rur bratiju za pomoc.Ono sto znam je da hocu da bude 22",full hd i imam oko 150e ustekanih za tu namenu.Hvala unapred za sve konstruktivne savete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 ja sam kupio Benq 2420HD 24'' pre nekih par meseci , i odlicno radi za sad , nijedan mrtvi piksel da kucnem u drvo. Cena je otprilike tacno koliko bi ti izdvojio http://www.itsvet.com/proizvod/benq-g2420hd/comp_comp_monitor/21/1678 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 U principu ne znam dal ti ulogu igra samo 22" (zbog cena/kvaliteta odnosa) ili nekog drugog faktora, ili pak moze i nesto vece. If yes then Samsung T220, to jest ako ima jos negde da se nadje. U suprotnom ovaj Benq koji je napomeno Grgile malopre sasvim korektno radi posao za tih 150e. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 9, 2011 Author Report Share Posted August 9, 2011 (edited) Pa razmisljao sam o 22" jer mi prosto velicina odgovara,a i koliko vidim cene monitora te velicine se krecu tu negde koliko ja mogu da izdvojim. Nisam pomenuo da bih preferirao LED,koliko sam video u radnji,a i po pricama nekih,slika je kudikamo ostrija od obicnih LCD monitora,ali mi boje ne deluju toliko zive. Sta od izlaza treba da poseduje,posto se ne razumem u to?Da li da gledam da ima HDMI i VGA,samo VGA,samo analogni?... Evo npr. ja sam ovako nesto imao na umu clickeh Edited August 9, 2011 by Dende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 uzmi dell U2311H ako mozes da dodas jos 20e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 (edited) Vidis,jedan lik mi je isto rekao da uzmem taj Dell samo bez oznake H,znaci Dell U2311 zato sto navodno ima neki noviji,bolji IPS panel i ne moze da se poredi sa onim LG LED-om sto sam linkovao koji ima valjda TN panel.Posto pretpostavljam da se razumes u to,mozes li samo da mi pojasnis prednosti tog Della i zasto se toliko isplati? Edited August 11, 2011 by Dende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts