Nikola Ugresic Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 (edited) Uz wow na battle net acc-u imam jos 6 igara vezanih a to su : Warcraft III: Reign of Chaos Warcraft III: The Frozen Throne Diablo II Diablo II: Lord of Destruction StarCraft Anthology WoW Profesije sve na max sem nekih : Mining x 2 Herbalizam x 2 Alchemy x3 Enchanting Cooking Engeniring Fising Firstaid BlackS Glyph Mage85 je glavni sa: 310% ALL FLY MOUNTS blizu 7000achivmenta, exalted reputation x 28 honored reputation x 33 84 mounta a medju njimaje i purple drake za kojeg je potrebno minimum godinu dana igranja za sve WORLD EVENTS, 70 petova,imam dobru opremu pve i pvp , citavu gomilu fan stvari . Dk 80 je sa opremom samo PVP . Drugi DK80 sa 280% fly - samo grind . Druid74 sa 280% fly - samo grind . Ostali su samo altovi sa proffesijama,kupcu detaljno objasnjavam farm golda. Total acquired gold na svim altovima - ukupan zbir je preko 1 400 000 golda, sto se vidi u Achivments na strani total acq gold. PRVI VLASNIK sto je jako redak slucaj ovde. Sav info all cd key i SQ + SA. Nikad nisam dobio upozorenje ili ban. Zelim da prodam , ne bih menjao uz doplatu . U blizini Sremske Mitrovice zivim , sigurnocna opcija preko Pante naravno uz njegov procenat. Zanima me koliko bih mogao da dobijem love za acc. Poruke i pozivi na : 062 818 66 32 Edited August 4, 2011 by NikK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts