mirrorsedge Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 (edited) Mali preview, za detaljnije informacije mozemo se cuti preko pm-a ili fona, skajpa, msna, yahoo i slicno. 12000+ achievement poena (ima prostora za bar jos 1k, iz raznih wotlk/cata dungeon i raid instanci); sve moguce primarne i sekundarne profesije su na maksimumu sa rare receptima/itemima. - 44 Feats of Strength, fin broj impresivnih ('the Insane' recimo); - 42 titule (nijedna iz rated BG doduse); - 135 petova; - 124 mounta; - oko 200k golda; - 58 reputacija exalted (prakticno sve moguce); - 35-40 tabarda (imam Tabard of the Lightbringer, nije equipovan, mozete da ga prodate ako zelite); - par Trading Card Game itema; - Heirloom gear za sve moguce klase i specove; - oba Spectral Tigra (Swift + obican) - i jos svasta po nesto, ukoliko bude interesovanja bicu detaljniji i prosiricu oglas. Imajte u vidu da ne igram u Ensidiji i nisam Kungen, da nemam top PvE ilvl570 gear, tako da ako trazite prejeban gear specificno - ovaj character nije za vas. Dobro sam svestan situacije u Srbiji, ali ne planiram da ga dam za "bud-zasto" kako popularno kazu druge kolege ovde na RuRu. Nisam zainteresovan za trade. Account je aktivan jos 2 meseca, i mogu da sredim da bude aktivan jos godinu dana ako treba. Takodje sam u stanju da sredim Gladijator titulu ove sezone (o mom trosku naravno). Lik je izuzetno kvalitetan - zaboravio sam dodati da je account Cataclysm Collectior's Edition, ima Mini Deathwing peta, ako to bilo kome nesto znaci - molio bih ozbiljne da se jave. Edited July 18, 2011 by mirrorsedge Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 kada bi znali koja klasa to bi dosta znacilo :D prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 warr verovatno :D Ne daj ispot 1k evra, sam spectral je 500, a ovakav char bez maunta je sigurno 800-1k Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 ja sam svog prodao pre pola godine za oko 800 eura koliko se secam,imao je 2,5 k manje achievementa od tebe i nije imao te spektral tigrove pa ti vidi realnu cenu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodbina Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Mogu da ti sredim jos taj 1k achivmenta pa da ga das za vise :) . Ne verujem da imas bloodsail reputaciju na exalted :) . Ovo je druid sigurno,ako nije druid neki paladin, ti brate da si pametan malo da procesljas strane sajtove i da ga prodas tamo za 1500 evra ako ima sve ovo, ili lepo nabaci mu neke hc iteme i malo pvp dobar i jos vise da ga das,nema ovde niko u srbiji para za ovo, jedino da kupi neko i da ga preproda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts