Harrdcore Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Pozdrav, treba mi neko ko ce biti slobodan da od 15.-26. JULA odrzava jedan accaunt tj moj.Znaci to znaci da se dnevno uradi jedan Zandalari, jedan BG,da se urade svi daily questovi u Molten Front ( danas sam unlock druid warden tako da se moze uzeti 14+ markica na dan pretpostavljam ), da se uzme arena cap weekly, i naravno da se uradi neki run kao BwD,BoT,FL moze pug a moze i sa guildom koji radi Fl 2 boss-a su dole...Main je Human Paladin sa retri koji ima PvE i PvP gear kao Holy koji takodje ima PvP i PvE gear.Nesme se kupovati nista sa tim markicama o tome ja odlucujem, ima achiv i za BoT,TotfW, i BwD fali jos Nefarian isao sam par puta al smo wipe i normalno 1 leave-uje pa i drugi sa njim.Taktika je prosta tako da neocekuem problem oko toga. Za vise informacija inbox, i onaj ko radi hocu da imam potvrdu od drugih clanova ovog foruma da nije bilo problema kad se njemu nesto radilo i naravno kopiju licne karte. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
takeshi Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Pozdrav, treba mi neko ko ce biti slobodan da od 15.-26. JULA odrzava jedan accaunt tj moj.Znaci to znaci da se dnevno uradi jedan Zandalari, jedan BG,da se urade svi daily questovi u Molten Front ( danas sam unlock druid warden tako da se moze uzeti 14+ markica na dan pretpostavljam ), da se uzme arena cap weekly, i naravno da se uradi neki run kao BwD,BoT,FL moze pug a moze i sa guildom koji radi Fl 2 boss-a su dole...Main je Human Paladin sa retri koji ima PvE i PvP gear kao Holy koji takodje ima PvP i PvE gear.Nesme se kupovati nista sa tim markicama o tome ja odlucujem, ima achiv i za BoT,TotfW, i BwD fali jos Nefarian isao sam par puta al smo wipe i normalno 1 leave-uje pa i drugi sa njim.Taktika je prosta tako da neocekuem problem oko toga. Za vise informacija inbox, i onaj ko radi hocu da imam potvrdu od drugih clanova ovog foruma da nije bilo problema kad se njemu nesto radilo i naravno kopiju licne karte. Hvala ovo moze urrke da ti radi ja mislim, meni je radio svasta na acc siguran i rep + za njega oko tih zajebancija. mnogi mogu da potvrde da decko nije scammer. Pitanje je samo koliko je slobodan... imas njegov post u http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234905762&pid=1757918&st=1420&#entry1757918 .!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts