ELkig Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Lepo pucamo se :)p.s Na turtorijalu sve se vidi lepo tako da nece biti zabune nadam se ;) Lepo odradjeno stefane i samo da se znaju tacno nagrade :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St3FaNbRe Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 cim se srede bugovi onda krece premium i hltv da se uradi.ac ce biti uskoro poceti su radovi tako da nema brige :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skilledvr Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 (edited) Sve je to lepo samo sto nema ac, ili neke druge zastite. Danas igram sa likom, i bzvz pogledam, banovan na steam-u, ceo server ga psuje. Sredite to.. Edited June 28, 2011 by Sk1LL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Sve je to lepo samo sto nema ac, ili neke druge zastite. Danas igram sa likom, i bzvz pogledam, banovan na steam-u, ceo server ga psuje. Sredite to.. Ne moze da bude banovan u CS 1.6 Na tom Steamu i da igra na serveru sa vama , mozda je banovan u nekoj drugoj igrici. Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skilledvr Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Ne moze da bude banovan u CS 1.6 Na tom Steamu i da igra na serveru sa vama , mozda je banovan u nekoj drugoj igrici. Pa i meni nije jasno kako je to moguce druze. http://www.dodaj.rs/f/c/Jo/1Z2up4pU/1ht.jpg Ocigledno ti ovo sve dokazuje, pritom lik svakodnevno igra bez problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLMES Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 Pa i meni nije jasno kako je to moguce druze. http://www.dodaj.rs/f/c/Jo/1Z2up4pU/1ht.jpg Ocigledno ti ovo sve dokazuje, pritom lik svakodnevno igra bez problema. Nista, da mu surTuknemo jedan ban ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Pa i meni nije jasno kako je to moguce druze. http://www.dodaj.rs/f/c/Jo/1Z2up4pU/1ht.jpg Ocigledno ti ovo sve dokazuje, pritom lik svakodnevno igra bez problema. Ne znam da li si upoznat sa chinjenicom da Steam sadrzi mnogo igara tako da on mozhe da ima ban naprimer u CS:S i da igra CS 1.6 bez problema. Ako je uspeo da udje na server sa vac zastitom znaci da nije banovan na 1.6 Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0n^10 Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) Ne moze da bude banovan u CS 1.6 Na tom Steamu i da igra na serveru sa vama , mozda je banovan u nekoj drugoj igrici. moze...samo mu nije banovan steam acc nego je banovan ip da ne moze na odredjeni server da udje,a ono sto stoji "ban is on record" ili kako vec su banovi prijavljeni steamcommunity-u ili Valve-u...koliko sam upoznat.. Edited June 30, 2011 by ron10 Quote svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 moze...samo mu nije banovan steam acc nego je banovan ip da ne moze na odredjeni server da udje,a ono sto stoji "ban is on record" ili kako vec su banovi prijavljeni steamcommunity-u ili Valve-u...koliko sam upoznat.. Lose si upoznat. Ip ban nema nikakve veze sa VAC2 banom. Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
St3FaNbRe Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 ac tool je skoro gotov :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p@jseR Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Fino je igrati, samo na 5 uleti jedan mix da je katastrofa al dobro sve ide lagano :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radules Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 odigrao 2 mixa i verovatno nikad vishe...serveri su katastrofa...a i mixevi su tragikomicni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLMES Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 odigrao 2 mixa i verovatno nikad vishe...serveri su katastrofa...a i mixevi su tragikomicni... Zbog toga je gather u fazi testiranja, da bi ljudi davali sugestije i primedbe kako bi se ispravile greske i mane ovog sistema. A sto se tice kvaliteta mixeva, ne moze se pomoci tu, nazalost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 ma svaki gather ista prica...sve ti je jasno kad sam slusao 2 bosanca kako ceo mix pricaju o srebrenici itd...da ne napominjem da je 1 bio admin,al bitno da si ti nabo oskara u glavu =))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dALTONk Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 sve je ok, samo malo aktivnih admina...:$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLMES Posted July 13, 2011 Author Report Share Posted July 13, 2011 ma svaki gather ista prica...sve ti je jasno kad sam slusao 2 bosanca kako ceo mix pricaju o srebrenici itd...da ne napominjem da je 1 bio admin,al bitno da si ti nabo oskara u glavu =))) Znam, i ja sam se zgranuo kad sam video kakvi su admini u samo par mixeva na ovom gatheru. Bez brige, to cemo da popravimo. Ipak mislim da trebamo dati sansu ovom gatheru :) Nisam ja, mi smo ga naboli :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Znam, i ja sam se zgranuo kad sam video kakvi su admini u samo par mixeva na ovom gatheru. Bez brige, to cemo da popravimo. Ipak mislim da trebamo dati sansu ovom gatheru :) Nisam ja, mi smo ga naboli :)) ne zanima me,ja sam glasao za tebe ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p@jseR Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Zbog toga je gather u fazi testiranja, da bi ljudi davali sugestije i primedbe kako bi se ispravile greske i mane ovog sistema. A sto se tice kvaliteta mixeva, ne moze se pomoci tu, nazalost... Moze se pomoci tako sto bi ti naleteo nekad sa svojom ekipicom, isto tako ostali iz boljih klanova itd, a ne samo radi reklame da tamo pise BGdo masina, IDZUO pajser, migzi itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Lepo receno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLMES Posted July 18, 2011 Author Report Share Posted July 18, 2011 Moze se pomoci tako sto bi ti naleteo nekad sa svojom ekipicom, isto tako ostali iz boljih klanova itd, a ne samo radi reklame da tamo pise BGdo masina, IDZUO pajser, migzi itd... Ja igram gather kad god imam vremena, a kad sam sa ekipicom uglavnom vezbamo ozbiljno, tako da gather bas i nije mesto za tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Verujem da je mislio na to kad ste recimo vas 2 iz ekipe tu pa odigrate koji gather :) Ili pre pracca malo da se zagrejete :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 pa sta dodje sa ortakom da igra i onda ih stavi u suprotne timove xD fun > balance xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p@jseR Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 (edited) pa sta dodje sa ortakom da igra i onda ih stavi u suprotne timove xD fun > balance xD Da ali ako pored njega i ortaka bude tu i jos 2, 3 ortaka iz poznatije ekipe + nas par solidnih igraca eto super miksa. Edited July 20, 2011 by p@jseR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLMES Posted July 21, 2011 Author Report Share Posted July 21, 2011 Da ali ako pored njega i ortaka bude tu i jos 2, 3 ortaka iz poznatije ekipe + nas par solidnih igraca eto super miksa. Mozda ne bi trebao previse da laskas sebi... Hahah, just joking :) Ako se mojoj momcadi igra gather, nek' igraju, ako im se ne igra, ne mogu da ih prisiljavam. Ja znam da svaki put kad mogu upadnem da se ispucamo i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts