zole Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 Ma opusteno brate, navikli smo da nas ne vole ljudi i da nemamo podrsku, tako da ono, bez brige :D Svaka cast na organizaciji. duvaj ga znas pa ne znam kome sam vise pruzio od vas jebem vas :) <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Ma opusteno brate, navikli smo da nas ne vole ljudi i da nemamo podrsku, tako da ono, bez brige :D Svaka cast na organizaciji. E sad nemoj tako ja vas ni ne znam ali video sam da ste momci prva liga, mladi ste a na mladima svet ostaje... Podrske ima i uvek ce biti :) a DiMKEta cim sam video pitao sam iz kog je crtatja pobjego :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zole Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 aahahhaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixy! Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Ma opusteno brate, navikli smo da nas ne vole ljudi i da nemamo podrsku, tako da ono, bez brige :D Svaka cast na organizaciji. ako vi nemate podrsku (ako nigde drugo onda preko interneta) onda niko nema. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 ako vi nemate podrsku (ako nigde drugo onda preko interneta) onda niko nema. :) a kad opale deca c9 na wcg bice jebu bratja pa onda talasi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4L1 Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 GG BMK, NSB :) Bravo zoleee ! Quote OLLAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
zole Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 Evo poskidao sam sve demoe sad sam ih zipovao i polako ubacujem na megaupload nadam se da ce do 24:00 da ocita sve to ... fale mape RAiSED FIST-FORGE , RAiSED FIST-RELAX , RAiSED FIST-teaMates , RELAX , teaMates , PhantomsOnline-mK , IDZUO-FORGE nema jedna mapa verovatno zato sto sam odma posle tog meca ugasip kompjuter i otisao kuci da spavam ; uglavnom su ili demoi pukli na pola ili ih uopste i nema :( nadam se da se niko nece ljutiti jbga ipak ko radi taj i gresi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aL333 Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 e ovako sad sam ustao ne znam gde je levo...i ustajem vidim poruku od gazde igraonice izgleda neko ukrao 1 mx518 , jbga drugari stvarno nije u redu ako jos budem ja moramo nesto da dajem iz svog dzepa bice smor najveci onaj.... Nemoj se brines matori,mis je kod mene...cim sam video zvao sam hensija...al problem je sto ti necu posalti zato sto si ruzan :( hahaha ...i obrij ga momak :D ahhahah ....poz od numa,dobra organizajica,sve na nivoJu i ono,svaka cast :D saljem,cim se snadjem :D <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokic Marko Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Nemoj se brines matori,mis je kod mene...cim sam video zvao sam hensija...al problem je sto ti necu posalti zato sto si ruzan :( hahaha ...i obrij ga momak :D ahhahah ....poz od numa,dobra organizajica,sve na nivoJu i ono,svaka cast :D saljem,cim se snadjem :D <3 nene, to se svetis jer si pwnovan 16:1 :( <3 sprdnja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aL333 Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 nene, to se svetis jer si pwnovan 16:1 :( <3 sprdnja :D AHHAH brate..desava se :D ocekivao se poraz posle 1 dana ne spawanja i opijanja hahaha...al onoliko xD ahah <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokic Marko Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 AHHAH brate..desava se :D ocekivao se poraz posle 1 dana ne spawanja i opijanja hahaha...al onoliko xD ahah <3 ma sprdnja ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aL333 Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 ma sprdnja ^^ Taj rad-milorad :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zole Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 DEMO-i EDITOVANI NA PRVOJ STRANI !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Zole ima li slika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zole Posted June 28, 2011 Author Report Share Posted June 28, 2011 ima iz prvog dana uzeo sam aparat od kaskadera i uzeo 10tak slika , drugi dan sam doneo svoj aparat ali nesto nije hteo da se upali mozda baterije jebem li ga nisam imao snage da ga sredjujem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RISST4 Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Daj te slike da vidimo xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luqeSUM Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 E moji vi...niste vi upoznali DR.MENGELEA ------------------------> AUT AUT <---------------------- Bilo je malo talasa :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RISST4 Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Pa kad si prodao za talase :D ----------------------------------> aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts