KRKELLA Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 (edited) Pozdrav svima, Kao sto naslov kaze prodajem wow acc. Na accountu se nalaze 3 85 heroja. 1.Heroj: 85 Draenei Shaman (zenski naravno) :D (main) Shammy je odlican ima gear za sve speccove ali main spec mu je resto, tu imam 364 ilv imam 2x 372 itema a mogu da uzmem jos 3 ako trazite samo da dropaju posto je na mene red da uzmem :) Tj imam 2x372 za resto i 1x 372 za enh. Sav ostali gear u resto je 359 sa naravno ta dva 372 itema, enh gear je odlican radio sam magmawa hc kao enh i radio sam 20k dps.Rangiran sam na wowprogressu kao 40 najbolji shaman na serveru. PVP gear resto full vicious ..u steku 2400 valora 4000 honora etc...al da ne kenjam mnogo o giru evo ga armory i ucinak u raidu - Magmaw hc E sada shammy nema neke specialne achivmente niti ima puno rare mountova petova al zato ima JC i Alchemy 525 pa mozete da se derete od golda :P 2.Heroj: 85 Night Elf Druid Druid ima feral i balance spec, ima i nesto resto geara al uglavnom feral je skoro full 359 tanking a ima i dps opremu kao feral, balance je mixovano heroic i 359 itemi. Druid ima brdo petova neke dobre achivmente neke rare mountove itd..herbalisam/mining 525 grinda za shammya :P armory 3.Heroj:85 Night Elf rogue Nista specijalno tek dingovan uzeo mu epic flying mount 525 skining/lw.. Ima brdo altova 67 warlock 29 mage + jos dosta njih preko 10 lvla :D Svi charovi su na Frostmane serveru u alijansi. Acc je uplacen jos 2 meseca. Nikad hakovan/banovan , u gildi vas ostavljam ako vas intresuje pve heroic sad pocinje firelands i ja imam standard spot tu kao hiler . Imam sav info od accounta cd key,sq,kopiju licne..prvi sam vlasnik i mozemo se naci uzivo da sve ovo odradimo. U slucaju ako bi menjao a male su sanse za to trazim veoma dobar acc kao sto je i moj sa detaljnim opisom posto sam se i ja malo potrudio oko ovoga :) Edited June 19, 2011 by KRKELLA Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFaCOWinc Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Da imas malko bolje achi mozda bi se menjo :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRKELLA Posted June 20, 2011 Author Report Share Posted June 20, 2011 A jebiga brate nisam budzio achi jer me to nije zanimalo lagano na shammyu moze jos achi da se nabudzi ove glory ulduar 10 ulduar 20 icecrown 10 20 uradis i imas jos barem 1000 achi poena :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raddim Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 A jebiga brate nisam budzio achi jer me to nije zanimalo lagano na shammyu moze jos achi da se nabudzi ove glory ulduar 10 ulduar 20 icecrown 10 20 uradis i imas jos barem 1000 achi poena :P Ja mogu da ti ponudim iphone , 3g 16giga star 10meseci i 50 eura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRKELLA Posted June 22, 2011 Author Report Share Posted June 22, 2011 Ja mogu da ti ponudim iphone , 3g 16giga star 10meseci i 50 eura. Treba kesh brate :P al u svakom slucaju je dobra ponuda al kesh je kesh :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raddim Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Treba kesh brate :P al u svakom slucaju je dobra ponuda al kesh je kesh :P ok :), videcu za kes. ako budem hteo javicu ti se za koja 2-3 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRKELLA Posted June 26, 2011 Author Report Share Posted June 26, 2011 bump ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRKELLA Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 Ajmo ajmo bump :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSiege Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 ako je ovo dobar account, mpfhahahaha, standardi su jako pali, shaman nikada gori, nista od foseva i achievmenta strasno, a ovaj gear, za kojim omladina ludi zbudzim za, cirke, 20 dana... nuff said. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts