Msn'Jagodina Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Samo da pitam da li ima ekipa koje bi se prijavile za turnir u jagodini.. Odrzao bi se za dve nedelje. ufur bi bio oko 600-700 din po igracu , uslovi su malo bolji nego prosle godine mada ni prosle godine nije nista falilo. kapacitet bi bio od 8-10 ekipa. organizacija ce biti bolja. Ako vas nesto interesuje postujte u comente . Interesuje me da li ste zainteresovani da ne cimam gazdu igraonice ako nece biti dovoljno ekipa. ppozz Quote Neotkriveni talenat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 jel to ona "igraonica" gde ima 10 kompa,izmedju stiropor i na svakih 2 sata mora svi da izadju napolje da se hlade compovi ? ako je ta FAKAT NECU DOCI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Msn'Jagodina Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 da to je ta , klima je ugradjena , sistemi su reinstalirani... cak postoji mogucnost da se tur odrzava u 2 igraonice koje su jako blizu jedna drugoj ... zavisi od broja ekipa. i od uslova. za sad me samo interesuje da li ima zainteresovanih ekipa. Quote Neotkriveni talenat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Ako bude dovoljno ekipa za tu varijantu sa 2 igraone pojavila bi se moja ekipa. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Msn'Jagodina Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 vazi podrudicu se da odradim tur po tom sistemu. Quote Neotkriveni talenat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts