Sunshine. Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Lol isao si na guetu lol radio sam na guetti UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Meni je neverovatno to kako se uopste ovo i desilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Meni je neverovatno to kako se uopste ovo i desilo... meni nije s obzirom da je sky music radio binu fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 nisam u toku, jel poginuo neko na kraju? Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 http://www.smedia.rs/zabava/vest/9269/Dejvid-Geta-Bina-Koncert-Kalemegdan-Srusila-se-bina-uoci-koncerta-Dejvida-Gete-FOTO.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Zamalo da izgine riba iz Mistake Mistake. Naravno, nisam čuo da je iko još tužen. Srbijo rupo govnjiva, otišo je svak ko valja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Srbijo rupo govnjiva, otišo je svak ko valja sve je to genetika vudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Zamalo da izgine riba iz Mistake Mistake. Naravno, nisam čuo da je iko još tužen. Srbijo rupo govnjiva, otišo je svak ko valja procitao sam to, al ucini mi se da mi je nesto promaklo Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts