devla Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 http://www.hltv.org/news/6849-moddii-talks-of-overdue-wgf-prizes zar je moguce? :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 To se zna jos kad se WGF zavrsio,nisi morao da kacis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 znalo se da je moddii ovo rekao kada se WGF zavrsio ? Jel on okacio moddiijev intervju ili da ovi nisu dali pare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 moddii kaze da ni posle vise od 3 meseca nisu primili nagrade, orga ne odgovara na pozive itd... U fazonu nije mu stalo do kesha, nego da poruci svima kako su ispali prevaranti i da ljudi ne idu na njihove turnire. ukratko :D Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
immoRtaLTYT Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Kad moddi nije hteo da slusha confyja kao rusi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 BRUKA! Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachiiiiii Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 au koji ocaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Sad ispade da niko nije znao da im nisu isplatili kesh.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyZyX Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Lopuže klasične. Quote zyzy_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
immoRtaLTYT Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 znali su, bar ja, ali je neki lik iz Cg na forumu napisao kako ce im biti isplaceno, ali opet u izgleda bile prazne priche....toliko o toj famoznoj organizaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate2hate Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Gde su sad crnogorci da se jave na sve ovo.... psovali su bizu i sve ostale sto su ih nazivali lazovima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 a koji se qrac ona 2 faktarda svadjaju kako je srbija losha/dobra po pitanju isplata? xD a sto se tice (ne)isplacenih nagrada na wgf ja ne znam ko nije bar posumnjao da ce se ovo desiti, bijelo polje ce da obezbedi 5k evra za cs... kak' da ne... to ti je kad neko org turnir sa ciljem da zaradi neke nerealne pare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Biza do kraja! Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 da se nisu odcepili od SRBIJE jos i da im pomognes ovako sutiraj dok su na podu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 UDRI MAGARCA DOK JE U BLATU ! Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 kojote, prepravi članak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gms.rus Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 (edited) Zasto na podu zasto u blatu? @Prota, zelis to a robotre? Edited May 25, 2011 by gms.rus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Pa crnogorcima mrsko da isplate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGAN1 Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 moddi bolje je u vodi pridji dodji dodji pridji :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 @Prota, zelis to a robotre? ne. meni ni iz džepa ni u džep. ali bilo bi lepo da ljudi znaju istinu. pri tome ne mislim da se ogromnim slovima napiše kako si ti zajebao ljude, jer znam da si ti pomislio kako ja to želim. a u stvari me boli kurac da idem i da te smaram gde stignem, kao što ti radiš sa mnom. nego da se napiše da je predsednik opštine, ili ko je već, zajebao za pare, pa ako se pokrene medijska hajka možda se nešto i desi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 ne. meni ni iz džepa ni u džep. ali bilo bi lepo da ljudi znaju istinu. pri tome ne mislim da se ogromnim slovima napiše kako si ti zajebao ljude, jer znam da si ti pomislio kako ja to želim. a u stvari me boli kurac da idem i da te smaram gde stignem, kao što ti radiš sa mnom. nego da se napiše da je predsednik opštine, ili ko je već, zajebao za pare, pa ako se pokrene medijska hajka možda se nešto i desi. ma sta bre da pokrenu xD * Davi se čovek u moru a grupa Crnogoraca stoji na doku i komentariše: Vidjeste li onog čovjeka što se davi? A da, vidjesmo! A mi stojimo. Jes' vala, stojimo. Pa 'ajde da sjednemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 OSTROGA MI Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Pa kad nece moddi da slusa confy-a ko mu je kriv sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devla Posted May 27, 2011 Author Report Share Posted May 27, 2011 Ovo nikad nece ni biti isplaceno kolko god obecavali... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
immoRtaLTYT Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Degeni, zao mi ovih ljudi shto placali put i ucheshce i cimali se ni za shta. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts