LaG Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 18. maja u Novom Sadu, u mesnoj zajednici na Detelinari, ukradena su dva Pioneer CDJ1000mk3 CD plejera, kao i mikseta Pioneer DJM800. Sve tri komponente bile su u tri posebna kofera proizvodjaca - Road Ready. Na spravama i na koferima su postojale nalepnice - Audiolab. U sluchaju da neko stupi u kontakt sa momcima koji su imali kontakt sa opremom ili nachuju neshto - molimo Vas da nam javite na broj 063/834-73-20. serijski brojevi opreme su cdj1000mk3 - GJMP042030YY cdj1000mk3 - GJMP041997YY djm800 - GDMP009142YY Hvala Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 ..... nudim.... shalu na stranu, snimamo uokolo pa ako nanjushim nesto, javljam! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 ovo ko kupi od tih narkomana na konju je Zelim puno srece u pronalasku ili kupovini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 koji bedak jebote.. bacam uvo pa javljam ako naidje. Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Bamp Pinujte ovo. Lopovima treba seći ruke. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Sad za vikend bejah u Smed. Palanci na nekom kao DJ takmičenju i pošto je bilo otkazano, meni je tu jedan od likova ponudio... ...jako povoljno "nove iz Hamurga" 1000rke i mixetu za koju ne zna koji je tačno model "ali je neka svemirska digitalna". Javi mi se na pm, mogu da ti dam kontakt da proverite možda nekako serijski broj, možda su te, a možda i nisu. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 10, 2011 Author Report Share Posted July 10, 2011 ja zaboravio da javim da su navatali lika. pro. hvala ljudi za cimanje :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Jel neki tezak pajdoman bio ili regularni krimos? Pitam jer slicno se desilo ortaku, ukrali su zvucnike i pojacalo pa se ispostavilo da je to digao jedan narkos u prolazu, znaci zlocin iz prilike neplanirano. Ubili boga u njemu posle :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 da,bre,pricaj nam lazhe! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts