Scooby Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Pozzdrav. Kao prvo zanima me dali je multiboxing dozvoljen tj. legalan uopste na EU serverima ? Ako jeste voleo bih da znam dali neko ima ili zna program za multimox koji je siguran (da posle koriscenja nejga nebi slucajno neko opeljesio akaunt i slicno). Hvala na odgovorima unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 ja sam koristio autohotkey a pitao sam bio game mastera da li je legalno ili ne, on mi je odgovorio da jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander aka G Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Pozzdrav. Kao prvo zanima me dali je multiboxing dozvoljen tj. legalan uopste na EU serverima ? Ako jeste voleo bih da znam dali neko ima ili zna program za multimox koji je siguran (da posle koriscenja nejga nebi slucajno neko opeljesio akaunt i slicno). Hvala na odgovorima unapred. Testirao sam ranije multiboxing, pratio teme itd. Sa rzličitih strana, odgovori su isti... GM kažu da dok je to 5 accountova, 5 pretplata... ne postavljaju pitanje da li jedan čovek upravlja svim tim nalozima, ili više njih. Ne krši se EULA niti bilo koji drugi Blizz propis. Dakle, dozvoljen je multiboxing. To što nije etički... to je druga stvar. Quote Meus vita, meus nixor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 To što nije etički... to je druga stvar. Baš me zanima ko i kako propisuje etički kodeks wowa. Mislim, ono oko nidžovanja, lepog ponašanja, i sličnog mi je jasno, ali mi multiboxing ne smeta. Gledam na to kao na eksces koji se stvarno retko sreće i ne smeta mi uopšte ako neko to radi. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander aka G Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 (edited) Baš me zanima ko i kako propisuje etički kodeks wowa. Mislim, ono oko nidžovanja, lepog ponašanja, i sličnog mi je jasno, ali mi multiboxing ne smeta. Gledam na to kao na eksces koji se stvarno retko sreće i ne smeta mi uopšte ako neko to radi. Ma ne smeta ni meni u glavnom... Zasmeta kada naiđem na 4 ele + 1 resto kombinaciju... pa me ošure u roku od jednog LBa. (ovo je bilo AV za vreme TBCa) Ili recimo 5 DK, frost, u TB. Nije kao da mogu nešto da učinim po tom pitanju, mogu samo da se nerviram i da odem na drugu stranu. A to "etički"... ne propisuje niko. Možemo slobodno reći da je u pitanju pravilo koje nije napisano, "unsportsman conduct"... Edited May 18, 2011 by mast3r Quote Meus vita, meus nixor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts