Rodbina Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Pozdrav drugari, imam jedan acc na prodaju ima paladina 85 lvl 4500 achivmenta, nekoliko rare maunta, 5/5 vicious , 356 lvl pve tank gear i 350 lvl pve dps gear, i warriora 2500 achivmenta 5/5 vicious set, off set bloodthirsty. Acc ima sam info star je 3 godine moj je od pocetka, ima jos dosta altaova na svim serverima pretezno lvl 65 dk, na ovom glavnom serveru ima jos paladian 80 lvl , dk-a 75 lvl i druida 75 lvl. Prodajem ga jel ne mogu da mu posvetim paznju imam mnogo posla oko lvlovanja. Znaci stvarno ga dajem za male pare u odnosu na kako moze da se proda, zainteresovani neka me pozovu na broj 060/3278933, kada se cujemo i ispricam sve u vezi acc i ako ste ozbiljni kupac dajem linkove i info da se ulogujete na acc i vidite sve ovo. Uz acc dobijate i gratis lvlovanje nekih profesija po zelji i mogu da vam npr dignem achivmente na waru do 4k a na paladinu na 6k gratis. Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodbina Posted May 10, 2011 Author Report Share Posted May 10, 2011 PRODATO !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts