PAKSAO Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Uradio sam upgrade custom firmware-a rebug i instalirao multimana, e sad npr. skinuo sam igru od 10gb. Kako da prebacim na sonijev hard igru i da peglam?? Imam usb od 8gb, koliko sam skontao moram da podelim taj fajl od 10gb na delove od 4gb. U ovom slucaju 3.3x3 i prebacim na sonijev hard i mergujem ih pomocu multimana?? To je ono sto sam naucio iz tutoriala, e sad da li je tako i u praksi i ako moze neko sa malo detaljnijim objasnjenjima? Veceras palim kod ortaka da sredimo to pa svaki savet je dobrodosao. Pak sao!btw ovo je naravno sve u informativne svrhe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 (edited) failovao sam. Edited May 5, 2011 by Shekk jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Koliki ti je da izvinesh hard na ps3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 džiohot je morao da pobegne u honduras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts