AIDS Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 (edited) -Counter Strike Source & CSPromod- Kao prvo treba da znate da je igrica updaetovana za zadnjim patchevima i omogucava vam igru na svim nonsteam counter strike source serverima hostivanim kod KGB hostinga. Pri izlasku novih patcheva, link ce biti updaetovan, i imacete link za download zadnjeg patcha, da nebi morali skidati ispocetka igricu. Kao sto svi znate, couter strike source je zahtevnija igrica u odnosu na cs1.6 i treba imati malo bolju konfiguraciju da bi je pokrenuli. PC System Requirements: Minimum: 1.7 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX® 8.1 level Graphics Card (Requires support for SSE), Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection Recommended: Pentium 4 processor (3.0GHz, or better), 1GB RAM, DirectX® 9 level Graphics Card, Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection Vodite racuna da driveri vase graficke kartice budu uvek updaetovani zadnjom verzijom softwera, kako bi ste izbegli dodatne probleme pri pokretanju igrice. Sto se tice same igre nema velike razlike od cs1.6, jedino sto je malo realniji i grafika je dosta bolja. Evo par screenshotova: Uz Couter Strike Source, dobijate i CSPromod 1.06. DOWNLOAD: www.cs-skini.me/css Ukoliko imate nekih problema mozete naci pomoc u sledecoj temi: http://www.kgb-hosting.com/forum/showthread.php?26856-Problemi-Vezani-za-Counter-Strike-Source Edited May 1, 2011 by AIDS Quote www.ez-cs.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Ja nesto nisam skapirao, verovatno zato sto sam neupucen :) Nakon instalacije ovog CSS-a, moze da se instalira i Promod 1.06 bez problema? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Ja nesto nisam skapirao, verovatno zato sto sam neupucen :) Nakon instalacije ovog CSS-a, moze da se instalira i Promod 1.06 bez problema? I da moze sa kime da igras? :D Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Naci ce se uvek neko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIDS Posted May 1, 2011 Author Report Share Posted May 1, 2011 Ja nesto nisam skapirao, verovatno zato sto sam neupucen :) Nakon instalacije ovog CSS-a, moze da se instalira i Promod 1.06 bez problema? Kada instaliras CSS, dobijes vec instaliran CSPromod :) Quote www.ez-cs.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 jel ima servera koji su stalno online ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Када сам тестирао 1.05 било је, имаш их излистане на CSP форуму сигурно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D5N Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Ako mi se bude dalo skinuti ću ova 2.2 gigabajta. Uvjek sam htio igrati CS: Source. Skidao sam sa Torrenta ali u većini slučajeva ne rade. A sada kada imam odakle da skinem da radi mrsko mi. :P Quote Game Highlights Leader YouTube Kanal - www.youtube.com/wwwGAMERSba Kontakt: edin@klanrur.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 (edited) ček, jel moguće uopšte igrati steam source sa ovom instalacijom ili samo promod ? sem da se jedino obrišu svi promod fajlovi. i jel postoji ikakva razlika između steam i non steam promoda ? najviše me zanima zbog servera ... Edited May 3, 2011 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 verovatno si mislio moze li se igrati source a ne steam u prvom pitanju? :) non-steam pro mod se moze igrati samo na non-steam serverima,a verovatno su jedini non steam kod nas ovi kgb-ovi xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 ček, jel moguće uopšte igrati steam sa ovom instalacijom ili samo promod ? sem da se jedino obrišu svi promod fajlovi. i jel postoji ikakva razlika između steam i non steam promoda ? najviše me zanima zbog servera ... Ja sam instalirao promod na steam source i radi mi extra sutra bi presao na promod :)) da zazivi naravno... ne znam kakva je razlika nisam probao :) Ima podosta servera non stop online. Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIDS Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 Bice uskoro u ponudi kod KGB-a CSPromod Steam/Non Steam serveri ;) Quote www.ez-cs.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIDS Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 izaso novi patch, mozete da ga skinete na http://cs-skini.me/patch/patch1/ Quote www.ez-cs.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Neki domaci igraci mogli se naci na nekom serveru,forumu bilo gde? Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 ma smehoteka ovaj csp nema 10 igraca online u celom svetu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 ma smehoteka ovaj csp nema 10 igraca online u celom svetu... lol ili ne? imas servere na koje ne moze da se udje od igraca ;) Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultranumb_ Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Skinuo sam ovo , nego jel nasao neko neki CSP nonsteam server gde ima igraca ? Ako jeste neka ostavi ip ovde ili na pm pls :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts