Angelica Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Dakel ovako,neki osnovni info o onome sto trazim... Cataclysm expansion ( ok je i tbc i wotlk account ali to znatno utice na ponudjenu cenu ) Originalni vlasnik ( keys, SQ, mail, etc etc … ) Nikada nije bio banovan ili pod istragom, nije botirano sa njega i slicne mutne radnje. Niko nece da mi preti smrcu zbog posedovanja istog i tako to. E sada, ono sto bi preferirao bio bi main drood/hanter ili rog sa par altova. Opet, i druge klase dolaze u obzir,ali ovo ima prioritet. Takodje preferirao bih alijansu jer horda opet iziskuje dodatne troskove faction change-a. Pozeljno je da ima max profesije i riding kao i nesto sitno golda cisto da se nadje. Ne mora da bude girovan ( ne mora da bude ni lvl 85 cak sta vise). Za PVP gear i titule me iskreno nije previse briga ( uz duzno postovanje ). Sto se tice PVE titula i vanity-ja stvari stoje ovako : Ne bih da dajem 300-400 e za lika koji je 85ti lvl i ima drejkove iz Ulduara i ICC-a ili nekog companiona iz TCG-a.Ipak je to nesto sto realno zahteva 3 dana posla. Naravno ne ocekujem ni Scarab Lorda,Spectral Tigra ili sta ti ja znam koja cuda ... Ono sto bih voleo da ima to su stare titule tipa Hand of A`dal, Champion of Naaru, Immortal, etc etc ... Takodje vanity items ( stari gir ) i RF titule su ok. Naravno mountovi tipa Amani,Invicible i slicni,kao i eventualni legendary itemi su bonus ... Ponude na PP iskljucivo! Opet ponavljam,ako ce neko da mi nudi prosecan lvl 85 za brdo para,neka se ne trudi. I da,nije izdrkavanje,ozbiljan sam kupac. Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreten345 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 (edited) Javi se na jnvidovic@gmail.com. Imam druida 85 ilvl 339 sa 525 skin, warriora 85 ilvl 344 525eng i 525min, DK 85 319 ilvl, posalji ponudu ako si zainteresovan pa da se dogovorimo. Na zalost Horda su. DK i Warr imaju par titlova iz WotLK i svi imaju riding za 290 posto speed-a Edited April 26, 2011 by EliphantMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelica Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Ponudu za sta prijatelju ? Ajd` ti meni lepo na PP baci linkove da pogledam pa onda mozda i pravimo nesto. Nema veze sto je horda,samo sto je meni veci trosak. Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agentbrut Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Ponudu za sta prijatelju ? Ajd` ti meni lepo na PP baci linkove da pogledam pa onda mozda i pravimo nesto. Nema veze sto je horda,samo sto je meni veci trosak. Pozdrav. si dobio moj pm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOOT WOOT WOW Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 (edited) cata acc prvi vlasnik. info fotokopija licne karte mail itd .. nikad banovan, na njemu su hunter / priest / dk u alijansi ( wargen / human / wargen ) hunter ima 345+ gear .. + pvp gear. profesija na max na svim likovima ( epic fly takodje ) etc etc .. ako hoces javi se 6000 din je acc .. ( samo da ga se otarasim jer sam prestao da igram ) a ima i dk 80 u hordi... 063/722-89-44 Edited April 27, 2011 by WootWootWoW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelica Posted April 27, 2011 Author Report Share Posted April 27, 2011 si dobio moj pm? Yup i odgovorio. cata acc prvi vlasnik. info fotokopija licne karte mail itd .. nikad banovan, na njemu su hunter / priest / dk u alijansi ( wargen / human / wargen ) hunter ima 345+ gear .. + pvp gear. profesija na max na svim likovima ( epic fly takodje ) etc etc .. ako hoces javi se 6000 din je acc .. ( samo da ga se otarasim jer sam prestao da igram ) a ima i dk 80 u hordi... 063/722-89-44 Poslao sms! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Poslao sam ti pm, ne odgovaras, kazi da znam barem da li te zanima.. .thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFaCOWinc Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/nefar%C3%AFan/simple 2 Blue itema u Holy i Ret sve ostalo epic ima i BiS trinket 372 HC 12/12 i 2/13 hc itd pogle pa odg Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegla20 Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Odlican acc prodajem, Hnuter je main + 2 alta pirst i dk 85 Hunter je jako dobro gearan pvp i pve, ima dosta rare mountova, uzasno puno titula, bon jos vrijedi... Poslo sam ti pm, javi se na info koji sam ti dao pa cemo sve u detalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelica Posted April 28, 2011 Author Report Share Posted April 28, 2011 Kupljeno, moze da se zatvara tema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts