}{itman Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Dajte mi predlog, kog heroja da kupim prvog, pocetnik sam totalni u ovakvim igrama XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 zavisi koj lane volis da igras ;) , mada mozda najbolje da sacekas malo i vidis koj ti deluje zanimljivo. gledaj malo streamove ili klipove iz igrice. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 kenja mi se od dariusa uopste fix'd Draven je smesan, ako prodje kroz partiju sa prosecnim farmom, ubijas ga bez problema u lejt gejmu, Darius je sisa od heroja, zajeban u svakom delu igre, jedino sam do sad uspeo da ga counterujem sa Renektonom. @hitman: zavisi od uloga koja ti najvise odgovara u timu. Za pocetnike je dobra Ashe, kao ranged ad carry, Annie kao mage (ap), Garen kao fighter ili tank i Soraka recimo kao support. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 soraka je za pocetnika vrv teska, znam da je meni bila zajebana. ashe preporuka, annie je jako squishy iako pravi dobar dmg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Ako ima iole dobre reflekse i igra sa Annie, to je gg na lejnu. Dosta je laka za igranje, dovoljno je drzati odstojanje (mada ja igram sa flashom pa se zalecem bez problema), smarati protivnika sa prvom magijom, i lejn je tvoj. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 pda, shvatice sve ingame :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 pa to, nisam ni ja krenuo igru naucen, oko 15-og lvla sam vec naucio bitne stvari, sad posle 1100 partija znam sve :) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 mogao bi neki lan da se organizuje? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 pa to, nisam ni ja krenuo igru naucen, oko 15-og lvla sam vec naucio bitne stvari, sad posle 1100 partija znam sve :) sad nabaci elo ako znas sve ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 hits low Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 (edited) koji crni elo, koji crni ranked, svaku drugu partiju mi usere neka konjina (afk, troll pick, ne zna da se krece, ne zna odstojanje da drzi), ne zelim da mi neko govori o skillu zbog loseg rejtinga ako znam da 99% nisam krivac zbog izgubljene partije edit: prvi quadra sa TF-om, hijaoo, spasio me thornmail protiv prepucanog twitcha i tryndamere (sa sve Demonblade skinom, ukenjas se kad se zaleti na tebe) \o/ Inace, jedino penta koji sam do sad zabo bio je sa Akali, davno, a quadru sam uzimao sa dosta heroja, evo sad prvi put sa TF-om, sa Panth-om, Garenom, Urgotom, Renektonom, Yi-em itd. Edited June 21, 2012 by kreator_ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Veruj mi da ukoliko si dobar dici ces se iz "elo hell-a". Koliko ljudi samo znam kod mene u friendlisti koju su namerno padali na 1100 elo i dizali se na 1900 cisto da bi ljudima dokazali da ukoliko si dobar mozes da keris maltene vecinu gejmova. I ono sto je bitno pikuj heroje sa kojima mozes da keris gejm ( a ne , yi,panteon i sl. sranja ). Ono sto je isto jako bitno, bez flejma u igrama, jer ces time samo demoralizovati ljudi i pravice jos vece greske, znaci igraj svoju igru i boli te uvo. Ukoliko neko pocne da flejmuje imas ignore dugme i pozdrav. Ukoliko vec dobijas svoj lejn, gledaj da pomognes drugim lejnovima, nemoj se samo slepo drzati svoje pozicije i cekati da svako svaki lejn pobedi jer se to ne desava toliko cesto. I naravno prihvati odgovornost za svoje greske, nemoj uvek svaljivati krivicu na druge osobe. Kad ove stvari pocnes da razumes i pocnes da ih se pridrzavas polako cete se dizati iz elo hella... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 ja sam sa 1200 do 1530 u 2 poraza stigao na drugom nalogu, posto sam svoj prodao ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Ne znam, ja sam bio u fazonu da, cak i kad bih igrao ranked, igrao bih sa ljudima koje znam, s tim sto je ta stara ekipa (pre splita i pre transfera na West) propala, a stvarno mi se ne igra sa randomima, dovoljno mi je nerviranje s njima u normalu. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 igra non-ranked i zna sve! prirodni talenat nema sta drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 (edited) Cek...Ti ne igras ranked, a drvis djoku ovde kako si pro? Kakve su ti to partije u kojima se pickuju Garen, Pantheon, Twitch, Tryndamere i ostali nebitni troll pickovi? (Ili ono, don't answer that, zaboravio sam da su normal partije - u kojima se pickuju AD Akali, AP Twitch, 0 supporta i slicne fore) <-- Platinum league u s1 SOLO (solo-solo, ne solo-duo queue).3 puta padao sa 1800-1900 na ispod 1500 (dva puta 1300 xD) i zavrsio sezonu sa preko 1900. Dig'o rating tako 3-4 puta, ne postoji razlog zasto i prosecan igrac to ne bi mogao. Steinman i Diego su ti, opravdano, uterali. Edited June 21, 2012 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Oh izvinjavam se, nisam znao da ti je za igranje ranked-a potrebna etiketa "skillovan" da bi igrao, mislio sam da ih svaki retard moze igrati. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 za igranje rankeda ti je potreban lvl 30, za high elo ti je potreban skill (NO SHIT SHERLOCK), a skill ne mozes da steknes kad igras protiv likova koji ward u zivotu nisu kupili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 what steinman said. ja nikad nisam razumeo ljude koji igraju normale i tripuju da ne zele da igraju ranked jer ih tu troluju!? kad udjem u normal place mi se kakvi debili igraju, mada mi cesto upadaju 1900+ ljudi iz nekog razloga. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 (edited) Izgleda da su normali postali ultra competitive. Prekini da se provaljujes vise o tome koliko si skillovan kad peres Trindamera i Tvicha u normalnima, a nikad u zivotu nisi seo da igras ranked partiju u kojima ne bi ni video da se oni pickuju. Ovo sto pricas ti je isto kao kad bi sad rekao da si pro wow pvp igrac a nikad u zivotu nisi usao u arenu, vec samo razvijas "skill" na level 30 zelenim likovima u Stranglethorn Vale-u. *Kad se udje u normal, igra se AP Teemo i slicni troll pickovi.Kad se udje u ranked, dodge-uje se queue zbot pantheon, garen, twitch i herpaderp pickova. Edited June 21, 2012 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Cekaj Kobayo, je l' sam ja rekao da nisam igrao? Igrao jesam, naglasio sam zasto ne zelim da igram. Jos jedna stvar, igraci se ne dele na renkovane i "normalne", svi oni igraju i jedno i drugo, kakav je to argument da u normalima nikad ward nisu kupili lol, sta oni ce za ranked specijalno da uzimaju ward, a u normalu nece? Pobogu, razlike nema, retard nece biti retard samo u normal partijama, on ako je glup i unskilled, on ce to biti i u normal i u ranked partijama. Ili ce mu odjednom kvrcnuti u glavi da se poboljsa i vise nece biti retard, vec ultra skillovan u ranked, a potom kad odigra posle normal, vratice se retard-rezimu? btw, ne pamtim kad sam u normal partiji poslednji put video AP Teema, vidim ga jednom u 50 meceva. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 ja samo znam da si ti rekao da "sad znas sve" a igras non-ranked to ti je kao da odes u vrtic da igras basket protiv klinaca i kao vidi kako sam dobar lol. a verujem da si dobar na normalu, ko nije disclaimer: nemam rating neki, ali nisam se ni kurcio, niti mi rating treba da bih pricao o njemu i skillu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 sta oni ce za ranked specijalno da uzimaju ward, a u normalu nece? zapravo da, izmedju ostalog ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 ja samo znam da si ti rekao da "sad znas sve" a igras non-ranked to ti je kao da odes u vrtic da igras basket protiv klinaca i kao vidi kako sam dobar lol. a verujem da si dobar na normalu, ko nije disclaimer: nemam rating neki, ali nisam se ni kurcio, niti mi rating treba da bih pricao o njemu i skillu Rekavsi da znam sve, nisam rekao da sam najbolji, to sto si ti u svojoj glavi formulisao na taj nacin, nemoj meni da nameces svoje vidjenje. Prvo, igrao sam ranked, i tu sam video sta i kako, igrao sam i normal partije, dakle, video sam brojne buildove, poteze, taktike i sl. A poredjenje ti je u picku materinu. Ne znam ja sta si ti video u normalima, ali ja koje sam ranked igrao, razlike nije bilo, istih majmuna je bilo i u jednim i u drugim mecevima. zapravo da, izmedju ostalog ;) Retko koja partija mi je zapala da ljudi ne kupuju wardove, a u partijama gde postoji support, wardovi su tu uvek, ali uvek. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 (edited) Pobogu, razlike nema, retard nece biti retard samo u normal partijama, on ako je glup i unskilled, on ce to biti i u normal i u ranked partijama. Ili ce mu odjednom kvrcnuti u glavi da se poboljsa i vise nece biti retard, vec ultra skillovan u ranked, a potom kad odigra posle normal, vratice se retard-rezimu? Retard ostaje glup i unskilled na low ratingu. Oni koji idu dalje su ljudi koji uce jos vise i znaju da igraju...I trollovi. I da, imas milion igraca koji ranked igraju ozbiljno, tryhard 'n' shit.A ovamo, kada joinuju neku normal partiju - zamisli nekog najgoreg retarda na kojeg si mogao da naletis - igraju 3 puta gore od tog. Ma o cemu ja pricam, ti sabijas normal partije - znas sve. Herpaderp Edited June 21, 2012 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts