99Dre Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 -cm se igra, standardno, ako se igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Meni se cini da sam vec rekao da se ne igra, igrace se 14og juna bice najavljen turnir u naredna 3-4 dana Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 ajde vas 2 se prvo lepo dogovorite,pa onda pisite bilo sta i to sto ranije,da bi ljudi znali sta da rade... Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konjsvinjazaba Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Timeismoney degeneriku sta se ti koji kurac javljas? Sta tebe boli kurac kada ce biti turnir i da li ce ga biti kada ni na jednom do sada nisi ucestvovao, kao sto neces ni na ovom?!?!? Jebeni debilu ako vec nisi u dota svetu odjebi sa ovog foruma idi igraj klikere ili se bavi sportom nekim da ne budes tako gadan i zakrzljao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Evo reprezentativac se javio :) batice, prvo razmisli da li je vredno da takve stvari uopste pises... Hvala ti sto si ovim gore postom svima pokazao ko je ustvari degenerik. vidimo se na turniru, ako ga uopste bude... pozdrav p.s. Pre nego sto sledeci put budes ikoga prozivao, zapitaj se ko si ti i sta si u zivotu postigao pa da imas pravo da nekome napises nesto ovako... Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konjsvinjazaba Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Neces doci na turnir, kao i obicno a ako budes dosao otkinucu ti glavu picka ti materina mala raspala, zvonice ti u usima godinu dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Samo da bude tour momci opusteno uradicemo se svi :) prwo da mi odigramo u svrhu zabave i druzenja pa se vi posle kidajte :) pozdrav iz karlovaca , dolazi neki mix ekipa bg/karlovci i tako to... Vidimo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts