Highl1 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Ovako, početna situacija, hard od dve particije, 40 i 100 GB. WinXP na prvoj, prsnuo, toliko ni da nije pomogao ni safe mod ni repair preko CD-a. Odrađen manuelni copy obe particije na eksterni hard, i instalirana sedmica opet na ovu prvu (sa formatom). Ustanovljeno kasnije da na eksternom disku nema Documents and Settings foldera (u njoj je bilo 3-4 profila). Isproban GetDataBack i Recuva, nijedan nije našao folder sa svim živim opcijama taj folder (potreban je desktop jednog od tih usera) Jel imate još neku ideju, tj koj program bi mogao da pomogne? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 r-studio je meni cupao sve zivo. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 thx, isprobaću Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts