zyllion Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 tesko je ljudima udovoljiti...da je bilo u septembru..opet bi bilo ..''imamo fax'',da je zima..''nova godina,zimovanje''....jbg...o tome ti ja i pricam,svako ko je ozbiljno shvatio igru doci ce na turnir i da je ufur 500e.a ti nama da smanjis i na 50..necemo..da bi imali vise za more. ;) ja cisto sumnjam da bi ijedan pro igrac dao 100e+troskovi iz svog dzepa da dodje na tur,nemaju svi timovi prebogate sponzore... prob je sto hoce da se opare od igraca,ozbiljan turnir ces dobiti invite sistemom i obezbedjenim smestajem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 @Du nagrade ce biti isplacene po dogovoru sa ekipama(koje budu top3) da li na licu mjesta ili da se uplati na ziro racun, to je stvar dogovora. Trazim 3 coveka, da odu samnom do Bosne dan pred kraj turnira(smestaj,hrana,pice ce biti placeni), u pitanju je sacekusa pobednika negde na auto-putu kad budu isli gajbi. P.S. Srbe ne diramo. Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
trapa Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Trazim 3 coveka, da odu samnom do Bosne dan pred kraj turnira(smestaj,hrana,pice ce biti placeni), u pitanju je sacekusa pobednika negde na auto-putu kad budu isli gajbi. P.S. Srbe ne diramo. Slabije da ce navatas Na Vi na autoput :D bolje spremaj sacekusu na aerodrom :) Quote WebecameGods-WBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Slabije da ce navatas Na Vi na autoput :D bolje spremaj sacekusu na aerodrom :) Mora nekako da dodju do tog aerodroma. Srbe ne diramo iz razloga sto im je ufur +20e veci od bosanskog(Svim srpskim ekipama koje se prijave i izgube, ufur+troskovi ce biti placeni). Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 U Svedskoj? u eu4iji :D, uskoro u Bosni :P Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toperssen Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 u eu4iji :D, uskoro u Bosni :P Pokazao je da je i veliki covek kao sto je i veliki igrac mnogi se ne bi pojavili na turniru. Quote MUHAHHAHHaLOOOOOOOOOOOOOOOL:D:)AHhah HAHAHHaaaa:Dhhaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0n^10 Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 (edited) ja cisto sumnjam da bi ijedan pro igrac dao 100e+troskovi iz svog dzepa da dodje na tur,nemaju svi timovi prebogate sponzore... prob je sto hoce da se opare od igraca,ozbiljan turnir ces dobiti invite sistemom i obezbedjenim smestajem... mislis da Na'Vi-u i fnaticu nije obezbedjen smestaj ? :) i da oni nisu invite-ovani i ko zna jos koje ekipe..? :) Edited June 11, 2011 by ron10 Quote svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Mora nekako da dodju do tog aerodroma. Srbe ne diramo iz razloga sto im je ufur +20e veci od bosanskog(Svim srpskim ekipama koje se prijave i izgube, ufur+troskovi ce biti placeni). enzo aerodrom je fazon u centru grada u sarajevu :D salim se nego kad smo igrali eswc kvali izadjes napolje i gledas kako lufthansa slece na aerodrom posto je Ilidza bukvalno na kilometar od aerodrom P.S. u bosni nema auto puta xD Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
devla Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 http://www.hltv.org/news/6945-eu4ia-use-pita-k1ng0r-for-adepto hf :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGAN1 Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 gl sa turnirom gl domacim ekipama imali dje spiska ekipa za sad ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Mislim da cemo samo mi igrati od srpskih ekipa :D Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Mislim da cemo samo mi igrati od srpskih ekipa :D Pitao je od domacih, ne od srpskih glupane :D Quote alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Aj procitaj opet seljacino iz Cacka :D Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 P.S. u bosni nema auto puta xD Au... sad si me bacio u rebus dejane... Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGAN1 Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 bgd nogama gl sokice iz cacka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOKEE Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 shokica bog igrice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Jel se zna kad ce biti izbacen full info za tur sa obzirom da ima 10 dana do pocetka istog? Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolo Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Jel se zna kad ce biti izbacen full info za tur sa obzirom da ima 10 dana do pocetka istog? Vec je izbaceno na sajtu(adeptobhopen.com) par ekipa koje su uplatile. BiH: kka;eu4ia;aimex;myRevenge.BiH;Ultimate Five;oldies;GIANTSo51 Izvan BiH: BGDonLINE;HSBG;fnatic;Na`Vi;dateam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOSTAMAN1 Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Neke globalne informacije o turniru : -turnir ce se održati 24,25 i 26. u dvorani Mirza Delibašic (Skenderija) -Red Bull dovodi hostese, obezbjeđuje DJ-a, pravi lightshow, te ce se moci kupiti Red Bull (probat' ce se obezbjediti ucesnicima bar po jedan gratis) -BH Telecom daje konekciju (vjerovatno privatna linija), te nece biti nikakvih problema sa internetom -igra se na 40 racunara, svaki iste konfiguracije (core2duo, 4gb ram, grafe 1gb dd3, monitor 22" (2ms odziv)) -na svakom racunaru ce biti instalirani samo Steam, Adepto GUI, TS3, Ventrilo, removemousefix i mousefix -svaki igrac turnira dobija akreditaciju sa ID brojem, te ce sa istom moci iznajmiti opremu od SteelSeries-a (Xai, Kinzu, 5hv2, siberie v2 USB) -na svakom racunaru ce biti 7g ili neka druga tastatura od SteelSeries-a, koja ce biti fixirana nekako, te se nemojte truditi da je ukradete -nakon završenog meca se ovjerava rezultat meca potpisima Clan leadera, te se vraca oprema odakle ste je uzeli, i tek nakon toga i nakon što sudija provjeri isto možete napustiti mjesto namjenjeno za igranje -osiguranje ce biti osiguranje Skenderije + Alarm West -ulaz za gledaoce ce biti slobodan -planirana je nagradna igra svaka 2 sata sa hardware-om, te ce sretni posjetioci postati vlasnici Roccat, Razer i SteelSeries proizvoda -svaki mec ce biti propracen HLTV-om, dolazi Nix0n iz HLTV.org -svaki mec ce imati po jednog sudiju, i jednog server administratora c/p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh0ck1 Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Fino, fino. Samo jos da tako i bude :) Quote https://soundcloud.com/moneyandcash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porky Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Have Fun & Good Luck ! Samo napred bratic ako trebaju pare samo vikni ;) <3 ...I love This Game... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Vidi ga Porky MACKA BORBENA <3333333333 :DDDDDDDDD Hvala legendo, ne treba para, znas da drzim pola Cacka :DDDD:D:D Inace, overi inbox ;) Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Ovaj shokica se nameracio da uzme pare pa to ti je! Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Neke globalne informacije o turniru : -svaki igrac turnira dobija akreditaciju sa ID brojem, te ce sa istom moci iznajmiti opremu od SteelSeries-a (Xai, Kinzu, 5hv2, siberie v2 USB) -na svakom racunaru ce biti 7g ili neka druga tastatura od SteelSeries-a, koja ce biti fixirana nekako, te se nemojte truditi da je ukradete -nakon završenog meca se ovjerava rezultat meca potpisima Clan leadera, te se vraca oprema odakle ste je uzeli, i tek nakon toga i nakon što sudija provjeri isto možete napustiti mjesto namjenjeno za igranje Koje jajare ............ Bolje ove iz obezbedjenja da stave da drze tastature za kabal da neko slucajno se ne bi trudio da ih ukrade ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Strašno. Inače koliko sam upućen na kaspersky gaming festivalu je ultra energy bio besplatan, ne ? hf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts