M1k1 Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Ovako do sada sam samo igram warcraft ali me je smorio pa sam pre neki dan skinuo sa neta starcraft 2 i odlucio da za koji dan kupim original pa me interesuje da li isti fazon kao i kod kod wc3, on sam radi updatove kad se kacis na bnett i da li mi treba stari deo starcrafta da bi novi mogao da picim posto u wc3 moras da imas reign of chaos (stari) da bi mogao frozen throne (novi) . hvalo ko brat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 starcraft 2 za sada postoji samo jedan, dakle nema starog. kupis jedan jedini i igras. radi update sam, sve dok ne izadje ekspanzija (kao frozen throne), koju ces morati da kupis. nema na cemo! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Radice update i kad izadje expanzija ali ce moci da skida samo updejtove za wings of liberty. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTd.Strajder Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Radice update i kad izadje expanzija ali ce moci da skida samo updejtove za wings of liberty. Тј. за сада има печева само за Wings of Liberty (WoL), јер је само тај део трилогије изашао. Кад изађе експанзија, Heart of the Swarm (HotS), биће и за њу печева. Слично за другу ескпанзију, Legacy of the Void (LotV) — па ко дочека... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 cekajte, niste mi jasni sad...kako posebni pechevi za svaki exp...zar neces moci samo sa wings of liberty da igras multi na bnetu, znaci mora da ti skine i najnoviji patch...ja sam kapirao da ce expovi sluziti samo za kampanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 :c moci ces da igras wol, dule, ali ce se i taj wol updatovati expovi sluze za kampanju, ali sluze i za bnet Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Ovako do sada sam samo igram warcraft ali me je smorio pa sam pre neki dan skinuo sa neta starcraft 2 i odlucio da za koji dan kupim original pa me interesuje da li isti fazon kao i kod kod wc3, on sam radi updatove kad se kacis na bnett i da li mi treba stari deo starcrafta da bi novi mogao da picim posto u wc3 moras da imas reign of chaos (stari) da bi mogao frozen throne (novi) . hvalo ko brat Ne treba stari. I roc i tft su ti wc3 and ne wc2 kapiras? Znaci za sada postoji samo wings of liberty i taj kad kupis on ce ti skinuti sam sve peceve pre nego sto udjes na bNet. Kad izadju ti nastavci (a nece skoro ne brini) mozes da ostanes na wings of liberty i igras sa ostalima koji nisu kupili expanziju (kao sto je tft za wc3) ili da kupis nastavak a istovremeno ce ti se pecovati i WoL. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 expovi sluze za kampanju, ali sluze i za bnet Ne treba stari. I roc i tft su ti wc3 and ne wc2 kapiras? Znaci za sada postoji samo wings of liberty i taj kad kupis on ce ti skinuti sam sve peceve pre nego sto udjes na bNet. Kad izadju ti nastavci (a nece skoro ne brini) mozes da ostanes na wings of liberty i igras sa ostalima koji nisu kupili expanziju (kao sto je tft za wc3) ili da kupis nastavak a istovremeno ce ti se pecovati i WoL. meni ovo i dalje nije jasno, jel to znaci da necu moci da igram na bnetu sa nekim ko ima exp, to mi je potpuno sumanuto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 biras gejtvej kad udjes u igru brate, imas taj starcraft vec 20 godina i i dalje si nob! dakle udjes u igru, izaberes sta hoces da igras i igras ako imas samo wol, mozes da igras samo wol. ALI mozes da igras i vs nekog ko je kupio EKSPANZIJU, AKO I ON UDJE u wol Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 aha, ko u kecu sa broodwarom...al to ce biti trulo ako ubace nove unite za multi, niko nece igrati wol onda:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Rekli su pre da ce svi moci da igraju sa jednim delom protiv svih. Odnosno da ce izaci patch koji ce ti update-ovati igru tako da mozesh da igrash sa drugarima koji imaju sve delove. Kao npr kad bi bio patch za StarCraft koji ti donosi jedinice za multi iz BroodWar-a. Medjutim (!), izgleda da su pojeli govno, i da su promenili odluku...videcemo kad se josh malo priblizi Hearth of the Swarm. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 pa cemu onda expanzija ako i sa wol mozes da igras ostale? da dule isto je kao sc i bw. poenta expanzije jesu novi uniti, mape itd :P Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 al fejlujete sa logikom...to nije jebena ekspanzija, vec drugi i treci deo dvojke...znaci trebalo bi da moze normalno da se igra u multiju sa sva tri dela, jer je to ista igra, a ne exp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 (edited) ja sam tu exp. shvatio kao igru koja u singlplejeru sadrzi pricu o zergovima, a multiplejer, preko bneta, ce moci da igraju svi ljudi bez obzira koju exp. imaju... bas bi bilo bezveze kada bih morao da izdvajam 6000 dinara za svaku exp. mozda i gresim, ali bih voleo da bude ovako Edited April 9, 2011 by ratluk~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Kao shto sam vec rekao ali ponovicu: - Prvo su rekli da ce moci da se igra MP sa bilo kojim od tri dela StarCraft 2, samo cesh morati da skinesh patch koji ti dodaje nove jedinice. Znaci ako si kupio WoL, a ne zelish da kupish Heart of the Swarm da bi igrao kampanju, i dalje cesh imati mogucnost da skinesh patch i igrash u MP sa novim jedinicama. Bicesh potpuno ravnopravan sa ostalim igracima koji recimo imao i WoL i HotS. Navodno 3 dela su podelili samo zbog kampanje. - Kasnije su poceli da se neckaju, i sada josh uvek stoji u vazduhu to pitanje. Mozda ipak nece biti tako, mozda cesh ipak morati da platish obe ekspanzije da bi mogao da igrash ravnopravno. To bi bio sistem kao shto je do sada bio sa StarCraft + BroodWar ili WarCraft 3 i njegove ekspanzije. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 - Prvo su rekli da ce moci da se igra MP sa bilo kojim od tri dela StarCraft 2, samo cesh morati da skinesh patch koji ti dodaje nove jedinice. Znaci ako si kupio WoL, a ne zelish da kupish Heart of the Swarm da bi igrao kampanju, i dalje cesh imati mogucnost da skinesh patch i igrash u MP sa novim jedinicama. Bicesh potpuno ravnopravan sa ostalim igracima koji recimo imao i WoL i HotS. Navodno 3 dela su podelili samo zbog kampanje. ovako sam i ja razumeo...al ako bude ovo drugo onda su stvarno alave picke i treba zapaliti ceo blizzard cim zavrse sve ekspove i diablo3:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 nema sta tu da bude, oni su vec odavno alave picke :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Ja i onako planiram da kupim sva tri dela. Jedino shto bih chekao da izadje collectors edition sa sva tri u jednom... Slazhem se, alave su pichke! Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nancomerian Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 zashto chekash da izadju CE za 3u1? zashto jednostavno ne uzmesh CE svaki put kada izadje ? :) a da jesu alave pichke jesu! :D Kao shto sam vec rekao ali ponovicu: - Prvo su rekli da ce moci da se igra MP sa bilo kojim od tri dela StarCraft 2, samo cesh morati da skinesh patch koji ti dodaje nove jedinice. Znaci ako si kupio WoL, a ne zelish da kupish Heart of the Swarm da bi igrao kampanju, i dalje cesh imati mogucnost da skinesh patch i igrash u MP sa novim jedinicama. Bicesh potpuno ravnopravan sa ostalim igracima koji recimo imao i WoL i HotS. Navodno 3 dela su podelili samo zbog kampanje. ja sam bio ubedjen da ce ovako i ostati? o.0 shta odluchili su da promene ovu odluku? i da li HoS izlazi stvarno na leto ili se cheka period oko nove godine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Nisu josh uvek nishta odlucili. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 zashto chekash da izadju CE za 3u1? zashto jednostavno ne uzmesh CE svaki put kada izadje ? :) a da jesu alave pichke jesu! :D Valjda ce biti jeftinije 3 u 1 nego 3 pojedinachno. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTd.Strajder Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Вероватно ће већина играти верзију игре са најновијим јединицама. То је логично. Колико људи је наставило са ванила SC-ом када је изашао BW? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 12 492 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 realno expanzija ce tek na leto dogodine tako da opusteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts