fandjo_opaki Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Pozdrav ljudi, Ubeđen sam da neko od vas zna odakle mogu da skinem CSS Nonsteam sa kojim mogu da pikam na domaćim non-steam serverima. Već sam downloadovao 2 CSS-a, ali mi se ni jedna ni druga verzija ne uklapaju u one sa naših servera. Naime, i u jednom i u drugom mi izbacuje "Host_Error: Unexepected authentication protocol -1685151135!" kad hoću da se connectujem na server. Moja verzija CSS-a: Protocol version 15 Exe version 1.0.0.40 (cstrike) Exe build: 16:13:38 Jun 10 2010 (4231) (240) Da li je trenutno na našim serverima u opticaju neka novija ili starija verzija od ove? Ukoliko jeste: Koja verzija je u pitanju? Hvala unapred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uriels Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 http://www.balkangamingarena.com/index.php/board,59.0.html Probaj ovde da nadjes odgovarajuci CS:S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts