Jump to content

fandjo_opaki

The X
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About fandjo_opaki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Snašao sam se u međuvremenu. Evo ovde objašnjenja ukoliko se neko suoči sa istim problemom: http://css.setti.info/forum/topic/1380-counter-strike-source-2010-orange-box-nosteam-setti/page__hl__orange%20box__fromsearch__1 .
  2. Pozdrav ljudi, Ubeđen sam da neko od vas zna odakle mogu da skinem CSS Nonsteam sa kojim mogu da pikam na domaćim non-steam serverima. Već sam downloadovao 2 CSS-a, ali mi se ni jedna ni druga verzija ne uklapaju u one sa naših servera. Naime, i u jednom i u drugom mi izbacuje "Host_Error: Unexepected authentication protocol -1685151135!" kad hoću da se connectujem na server. Moja verzija CSS-a: Protocol version 15 Exe version 1.0.0.40 (cstrike) Exe build: 16:13:38 Jun 10 2010 (4231) (240) Da li je trenutno na našim serverima u opticaju neka novija ili starija verzija od ove? Ukoliko jeste: Koja verzija je u pitanju? Hvala unapred :)
  3. Pozdrav ljudi, Ubeđen sam da neko od vas zna odakle mogu da skinem CSS Nonsteam sa kojim mogu da pikam na domaćim non-steam serverima. Već sam downloadovao 2 CSS-a, ali mi se ni jedna ni druga verzija ne uklapaju u one sa naših servera. Naime, i u jednom i u drugom mi izbacuje "Host_Error: Unexepected authentication protocol -1685151135!" kad hoću da se connectujem na server. Moja verzija CSS-a: Protocol version 15 Exe version 1.0.0.40 (cstrike) Exe build: 16:13:38 Jun 10 2010 (4231) (240) Da li je trenutno na našim serverima u opticaju neka novija ili starija verzija od ove? Ukoliko jeste: Koja verzija je u pitanju? Hvala unapred :)
  4. Vise kukanja je bilo zbog unpause-a, nego zbog dobijene/izgubljene partije :D
  5. Nije ni prvi, ni poslednji put;)
  6. Vidi se lepo da se ovde ljudi sa velikim brojem postova medjusobno "pomazu" iliti trolluju zajedno. Jbg, nisam ja autoritet na ovom forumu. Inace sam ubedjen da bi bilo drugacije ;) Mada, nije ni cudo sto imate toliko postova kad nista pametno niste rekli (osim peje koji se ne ponasa kao da ima 10 godina) :)
  7. Niko nije ni rekao da sabijamo. A ti treba da se zapitas koliko ste vi dobri ako vam je trebalo sat vremena da pobedite nas "nubove" :)
  8. Pa i troll je no manner, a i nazivati nekog ciganom. ;)
  9. Pomogao si nam tako sto si se posrao ovim postovima po nasme klanu. Nemoj vise da nam pomazes, molim te :DD
  10. A moze i ovako:) 'Ajde ljudi, pa nije kraj sveta. ;)
  11. a "cigancici" je moj fav, definitivno. Ne znam kako se nisi susreo sa "fer" Svedjanima.
  12. Zasto? U mad? ^_^ Opusti se, ako ti je ovaj jedan unpause najgora stvar koja ti se desila u honu ja kurac secem odmah ;)
  13. "2 AFK unpause"(?!), "cigancici", "kacimo ovo na rur", "cao cao"... Ti si nas sve etiketirao zato sto je 1 unpause, pa mogu i ja vas sve zato sto su tvoji igraci trollovali. A da se ostavimo mi corava posla i da odigramo jednu veceras?
×
×
  • Create New...