Koshimata94 Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Pozdrav...odlucujem da prestanem wow i posvetim se necemu drugom nakon 4 godine igranja...na svom akauntu (ciji sam vlasnim sa svim informacijama) imam nekoliko likova: Rogue: 85lvl Informacije-rogue je kreiran 2006 sa dobrim /played od 100+ dana,35+ mountova,2x legendarna oruzjua (illidan glave-off hand) i Thoridal Sun (Kill jaeden bow)!5300+ achivment poena (FoS 16) sa mnostvo "retkih" zezancija koje inace ne mogu vise da se nadju!Od profesija ima LW i Skinning (oba su low 300) mada po zelji moze da se unapredi to 525 (u banci imam 80% retkih recepata za LW ukljucujuci full tbc/vanilla/wotlk sa nekoliko cata) imam 20 reputacija! :) Rogue takodje ima full banku sa svim slotovima popunjenu uglavnom opremom iz vanille , tbc-a , wotlk-a , cate (oprema za sepurenje okolo sa gemovima , enchantima na vreme).Rogue ima full tbc clear sa full opremom u banci i 10/12 25heroic achiv pre cata dosta :) titula 10+... ARMORY LINK http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/koshimata/simple (low 342 cata item lvl) mada kao sto rekoh full vanilla/tbc/wotlk oprema je u banci/torbici :) Warrior 85lvl: Warrior-a sam poceu da igram u tbcu-u 2 meseca pred kraj ... ima najvise zezancija od svih likova (51 mount) vazniji su icecrown mount , albino drake , netherdrake,ground mamoth VoA25 low drop za 2 osobe) takodje fali 1 achivment za rusted proto drake (ulduar10) mada to moze da se resi ukoliko zelite...warrior ima 23 reputacije , 15+ titula (vaznije light of dawn , bane of fallen king)!/Played na warrioru je 47 dana i vrlo je postovan na serveru kao stari raider (igrao sam za najace guilde).Warrior takodje ima full opremu od vanille pa sve do cataclysm sa item lvl-om 557 PVE TANK / DPS oboje dobar gear (60% epic) 8/12 progress u cata... od profesija imam BS i Minning 525 oba (BS sam najaci na serveru sa 99% recepata u igrici)! Achivment poeni 5700+ (FoS 13)! AMORY LINK : http://eu.battle.net/wow/en/character/hellscream/sova/simple Ovo su bili raiding likovi a imam nekoliko manjih ukoliko zelite da nastavite ili igrate neku drugu klasu: Priest 77 (full t6 oprema stari tbc lik) server : Haommarash...officir stare guild 21 lvl... DK 80 (full epic wotlk oprema spreman za lvl-ovanje) Hunter 70 (full brutal i guardian pvp oprema spreman za lvlovanje sa acc bind itemima (full) Warrior 70 (epic brutal set/wepon spreman za lvlovanje sa) Paladin 50 (full lvling Acc Bind oprema) Mage 60 (full pvp sa acc binds opremom full) Napomena: Cena po dogovoru (nikako necu traziti mnogo)...mozete mi se javiti na fb Aleksandar Sale-Sovlj , email-u sova.virus@yahoo.com ili jednostavno preko mobilnog telefona 0628329751 :) PS. Jedini sam vlasnik sa svim cd keys , zadnjom uplatom gamecard-a,Secreat Q,Email-om (dajem kopiju licne karte takodje)! Preferiram da je kupac iz ns-a ili okoline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshimata94 Posted March 23, 2011 Author Report Share Posted March 23, 2011 jeftino...ceo acc za 150 eura :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshimata94 Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 Bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshimata94 Posted March 31, 2011 Author Report Share Posted March 31, 2011 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshimata94 Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 Jos aktuelno 150 eura za ceo acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshimata94 Posted April 17, 2011 Author Report Share Posted April 17, 2011 Bump 120 eura ceo acc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshimata94 Posted April 21, 2011 Author Report Share Posted April 21, 2011 bump 120 eura (msm da vredi 250+ sa stvarima koje ima acc ali sam smoren da trazim kupca) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshimata94 Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 jos aktuelno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshimata94 Posted May 7, 2011 Author Report Share Posted May 7, 2011 100 eura ceo acc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshimata94 Posted June 1, 2011 Author Report Share Posted June 1, 2011 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 do kraja ces ga prodati za 20 e :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts