Rambe Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 hahahahaha da dodjemo u Rumu? meni blizu ali ostatak je daleko inace vrlo rado :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 kako napreduje ovo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 kako napreduje ovo ? Pa pazi svi timovi koji su navedeni su 90% sigurni (neki i 100% kao obd, umd, pc.kanzas i twr..) samo rip iz BANS-a mi je rekao javiti do kraja nedelje da li dolaze ili ne... Dajte ljudi jos prijava... ;-) Quote tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomyvisa Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 mi smo sigurni 99%... javljam ti tacno 22. visa team Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Mi isto dolazi 99,9% posto... team Bans. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Dolazim duzmem, dovodim civavu da daje autograme mladim gejmerima :****** Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 Dolazim duzmem, dovodim civavu da daje autograme mladim gejmerima :****** Auuuu nemo' Chivavu ... Chivava FTW FTW!!!! :D Aj pa GL... Quote tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOXIBRE Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Prijavljujem ekipu TK. (moj mix) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomyvisa Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 JOS JOS JOS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 toxi jel mogu da putujem sa tobom i divim ti se ? *-* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOXIBRE Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 moze ako ces da nas vozis <3 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 Nazalost ekipe L2P i sSs su morali da otkazu zbog obaveza njihovih igraca :/ tt... Ovim produzavam rok za placanje na 24.03.2011 Quote tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomyvisa Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 mi dolazimo sigurno da znas rio... visa team Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Jel mozemo mi da donesemo pare u subotu posto smo neodgovorni idioti koji vezbaju dotu i ne mogu da skupe pare i odu do poste ? Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Mozemo! :) Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomyvisa Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 isto pitanje ? jer sam ja na vojnoj akademiji, a nikako ne mogu da se skupim sa ovim mojima do subote.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Sta se dogadja sa ovime na kraju, koliko vidim svima odgovara vise da plate na licu mesta jer su uglavnom mix ekipe, pitanje je koliko ekipa 100% dolazi? Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 Turnir se odrzava samo sto ekipe naravno nisu uplatile na racun (iskreno nisam se ni nadao..) al se zato nadam da ce sve prijavljene doci.... Evo vam br fona javite mi u koliko sati dolazite i gde dolazite u rumu i docice neko po vas da vas odvede do igraonice... 0637113889. Quote tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Ajde stavi za ekipe za koje sigurno znas da dolaze, te 3 sto su uplatile taj novosadski mix, viktorova ekipa, visatm to bi trebalo da je 6 stopostotnih sta je toxi mix, ta jos jedna ekipa iz rume, bans i twr? Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_n0th1n9 Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Ajde stavi za ekipe za koje sigurno znas da dolaze, te 3 sto su uplatile taj novosadski mix, viktorova ekipa, visatm to bi trebalo da je 6 stopostotnih sta je toxi mix, ta jos jedna ekipa iz rume, bans i twr? bans dolazi 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 kolko ja znam toxi i drugari dolaze 100%, malina nije uspeo da skupi ljude a za ove ostale nemam pojma Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Eto ti imas sigurnih 8 ekipa, proveri sa preostale 2 ekipe, ako ne dolaze napravi 2 grupe po 4 i izbaci grupe sutra, kada pocinju itd da znaju ljudi kada da dolaze Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 Ovako izvlacili smo grupe, 2 grupe po 4 tima. Grupa 1: 1.obd 2.visaTM 3.VvV 4.Twr Grupa 2: 1.GMNINO 2.BANS 3.TK. 4.MiX (umd) Grupe 1 pocinju u 10:00. twr-visaTM obd-VvV obd-twr visaTM-VvV twr-VvV obd-visaTM Grupe 2 pocinju oko 13:00 GMNINO-mix BANS-TK. TK.-GMNINO mix-BANS BANS-GMNINO TK.-mix Prve 2 ekipe prolaze iz grupa... Quote tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 aj napisi samo adresu, visatm dolazi sigurno, samo ne znamo gde Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomyvisa Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 pedje milosavljevica 10 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts