Katsu Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 (edited) Pa 25. zar ne ? Ne zurim nigde,svejedno kad cu da upucavam zlikovce. Sad sam se setio par stvari koje su mi bas isle na zivce...jebeni stubići i bandere na Caspian borderu.Glupi tenk nije mogao da ih pregazi/srusi isto kao i ona fiksirana kola kod pumpe i rampe. Edited October 24, 2011 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted October 24, 2011 Author Report Share Posted October 24, 2011 lek za narodne mase http://rapidshare.com/files/128659756/Battlefield.3.CRACK.ONLY-RELOADED.rar Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 igrao oko 4 chuke, ovo je perverzija p.s ona fora sto sam ostavio gore radi provereno, bitno je samo da cekira igra release date i onda igrate opusteno sta ocete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 citam kazu ljudi da radi i mp opusteno posle one fore sa aktivacijom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Pilauda, a kako posle za vracanje kad izadje oficial, nece nista da se sjebe ?btw izasao i RELOADED Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 (edited) pa mislim nema sta, jednom kad mi je ocitao korea ip vise me ni ne pita, ulazim sa svojom, a vidim da ljudi na forumu oficijalnom na battlelogu ulaze iz svojih zemalja tako da kapiram da je opusteno totalno Edited October 24, 2011 by pilauda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Extra radi, kampanja je ludilo, za sada barem koliko sam je igrao nesto se neckam da probam online, kao da se plasim ban-a ali nema tu sta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 aktivirao i ja sinoc preko one fore sa sakrivanjem IP-a, i pikao malo odlicno radi, eu servera ima, igrao kaspian superiska radi ne secka ne laguje kampanja ko kampanja, COD fazon nista specijalno i sve vec vidjeno ne znam samo sta ce biti co-op ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 G seronjo adduj me na battlelogu, Exileus nick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 ako te ne dodajem to znaci da mi i dalje baguje aplikacija za dodavanje, dok opusteno mogu da prihvatam zahteve :| mocnijogurt81 (!@#$%^ origin - u igri prikazuje ime sa origina) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Mozes da promenis to.Izbacili su official origin name changer. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted October 25, 2011 Author Report Share Posted October 25, 2011 oficijalni name changer, isuse marijo. cepam kampanju na hardu, fantasticno. grafika je brutalna, samo likovi nekad imaju mutave izraze face tldr. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 za online mora da se poseduje original key? da li postoje neki privatni serveri? (znam da je igra izasla danas, ali rusi su cudo :P ) da li su postojali u bf2? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Uf meni danas u multiju fps pada na 10 jbt na high :( Moram na medium sve da stavim, ne vredi ovako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 meni radi sve na high + AA x2, 1920x1080 i5-750, 4 gb, 5870, win7 32 bit (da da da stavicu 64b i jos rama) probao sam ultra cisto fore radi da vidim kako izgleda u sp-u, i njok nema sanse zasecne gde najmanje teba:P pri tom to ultra ne izgleda bas toliko lepo koliko je zahtevno (fazon crysis 2 samo xyz puta zahtevnije), high izgleda nista specijalno realno (reklo bi se kao cod) no od svega toga je bitnije kako se ponasa na 64p serverima nisam mnogo igrao, ali po server browseru sam naravno birao najbolje, na jednom sam se izigrao sit (ping 50) na sledeca dva me je izbacio sa servera (ne kaze razlog) ali sam primetio kocenje i seckanje iako je i kod njih ping bio oko 50-60 (navodno) u igri ne znam da li ima da se vidi kakav ti je ping ? osecaj teamplaya ne postoji, eto neko stane da te pokupi dzipom ili tenkom... u glavnom krljanje svako za sebe, tu i tamo vidis uigran par ili trojku... sve to deluje banalno posle RO2.... naravno vec sada ima igraca sa otkljucanim kojekakvim dodacima za oruzje i izlevelovani su tipa 15 lvl pa te kidaju jednim metkom kalasa medju oci, sto je veliki problem savremenog fps-a, silno levelovanje i dodaci koji se dobijaju mnogo otezavaju igranje svakom ko nije poceo od samog pocetka ili ubija momenat gejmpleja jer znas da taj koji te je ubio nije to uradio zbog svog skilla vec zbog proste kolicine vremena provedene u igri (ti sa golim kalasom na nekog ko je nakacio na ACR i laser i hologram i sta ti ja znam, i precizan je u single modu na 200 m malte ne)... dakle skoro kao grind u mmo-u... zato ovako komercijalni fps-ovi sve vise gube na interesantnosti svakom ko je na kompu a seca se kvejka (ok ispljuvali su svi cod, sad ce par godina da se loze na BF i onda ce da shvate da je to isto sranje drugo pakovanje) mada opet, i ovoj igri je glavno trziste - konzole, tamo je sve ovo tako super i novo i imerzivno ludilo sasavilo! ucitavanje mapa traje i traje i traje ... smorio sam se kao mali zeka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 A da ti blago nama prodas igru nekom drugom i vratish se na RPG-ove gde ti je i mesto ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 mjok, cepacu ovo - ali jos jedan naslov kojeg je progutao hajp ro2 keva :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Meni je ro2 smor. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Ja mislim da treba malo da skupis guzu G!!! i sakupis dovoljno poena za magnum metke i pancir i onda ce te boleti paja za sve. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXpAns1on Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Ja mislim da ova igra bas nije dobra ....,malo sve puske vuku u levo ,treba da se pecuje to ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uletititi Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Ja mislim da ova igra bas nije dobra ....,malo sve puske vuku u levo ,treba da se pecuje to ... :) Ma be i meni tu nesto smrdi .... nista to ne valja ...nekako mi krivo sve stoji .. nije to ko sto je pre bilo u cod .... cak e i tetris bolje odradjen ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXpAns1on Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Ma be i meni tu nesto smrdi .... nista to ne valja ...nekako mi krivo sve stoji .. nije to ko sto je pre bilo u cod .... cak e i tetris bolje odradjen ... E tetris ,nasao si sa kime da ga poredis ,aj da si rekao super mario pa da se slozim sa tobom , mada nije to sve stvarno , ovo nije stvaran svet kako kaze kale :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uletititi Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 E tetris ,nasao si sa kime da ga poredis ,aj da si rekao super mario pa da se slozim sa tobom , mada nije to sve stvarno , ovo nije stvaran svet kako kaze kale :D Ma i super mario nije nesto , tetris je tetris prava stara igra .... fizika, muzika, grafika, sve se uklapa. A ne ovo sad u bf3 neznas ti nasta lici , sve sljasti bljesti , covek samo da poludi... a bagovito je uzasno .... a ja uzmem moj tetris pa igram , ima cak i onaj crni prvi tetris koji prica xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXpAns1on Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Strasno sta se sve danas pravi , bolje da iskoriste te engine da naprave neku bolju verziju tog tetrisa i marija ,pa da bude svima lepo narednih 10 god .....picke nisu kao sto su bile sad su sve glatke , boze sacuvaj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts