wlaki Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 (edited) Prodajem WoW Cataclysm account aktivan do 24 marta na serveru Shadowsong sa sledecim karakterima: - Warlock (undead 85 Horda) – jewelcrafting / alchemy – master riding - Shaman (tauren 83 Horda) – mining / herbalism rob – artisan raiding - Mage (undead 70 Horda) – 400 enchanting / tailoring Warlock ima 12 epic itema (item level 357) a ostalo bis heroic dungeon gear i progres od 7/12. Pored alhemije i jewelcraftinga ima max cooking i fishing. Pored toga ima kompletan blue pvp set sa nekoliko epic vicious itema. Takođe ima i Haunted Memento item od kojeg se dobija onaj duh koji stalno prati. Od mountova imam: Sandstone Drake (koji košta oko 40k golda), Twilight Drake, Black Drake, Red Drake, Rusted Proto-Drake,... Od titlova: The Undying, Twilight Vanquisher, Starcaller i sezonske titlove od kojih mi je ostalo još par da bi dobio novog mounta. Prvi sam vlasnik i posedujem sve cd-key a od Wotlk imam i kutiju. Uz account dajem i odgovor na tajno pitanje i kopiju licne karte tako da vam je investicija sigurna. Na ovom serveru sam bio u jednoj maloj guildi koja se raspala jer su oficiri i gm otisli da igraju neke druge igre, karakter je prilicno inkognito na serveru tako da nema problema samo nastaviti igrati. Cena je 80 eura, nalazim se u novom sadu. Kontakt adresa je wlakinole@gmail.com Edited March 17, 2011 by Wlaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlaki Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlaki Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 cena smanjena, i dalje aktuelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlaki Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlaki Posted March 17, 2011 Author Report Share Posted March 17, 2011 Cena spustena do jaja i sada iznosi 80 eura, sto je otprilike cena jednog novog accounta. Ima jos oko 7 dana gametime, email me za link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlaki Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 last bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts