99Dre Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 znaci trofej se preselio u jerkovic ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3L0n Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Cekamo Replays da vidimo sta smo to ucinili :)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOXIBRE Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 (edited) http://www.speedyshare.com/files/27763683/GF_turnir.zip sry za kasnjenje sad sam ustao i evo svih replayeva koje mi je garny dao uzivajte @ android da me nisi dobio u rumi sada bi imao killing spree (3 lana za redom) al dobro vratio se trofej u jerkovic gde mu je i mesto,a i mozda opet nabacim streak! Edited April 3, 2011 by TOXIBRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Svaka cast za tur bilo je ekstra bez ikakvih primedbi stvarno (svaka cast garny) , a ti makso sto si pobego neces da igras za trece mesto a ? Pa ne bi ni ja da sam video onog mog pucka beyond godlike u polufinalu :))) i stvarno ko je isprogramirao one keyeve FF , po obicaju maxa je opet bio zakuvao corbu sto postaje ussual na svakom turu :( i cisto da spomenem ekipa PK/CHW su delili 3 i 4 mesto. JEBI TOMU a jbg hteli smo da ostanemo,al nash prevoz je morao da krene tako da smo morali da palimo jer nije imalo para za trece mesto pa ne bismo mogli da se vratimo :D sorry anyway vidimo se ponovo ljudi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protoss Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Dobar turnir, Garni, ziv bio... Pozdrav svim momcima koji su ucestovavali, narocito ovima koji su osvojili... Toxi i puleni... Quote http://forum.klanrur.rs/index.php?showuser=39772 OVDE BANOVAN! AHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 http://www.speedyshare.com/files/27763683/GF_turnir.zip sry za kasnjenje sad sam ustao i evo svih replayeva koje mi je garny dao uzivajte @ android da me nisi dobio u rumi sada bi imao killing spree (3 lana za redom) al dobro vratio se trofej u jerkovic gde mu je i mesto,a i mozda opet nabacim streak! ;D nisam te ja dobio, dobili smo te :) mi smo TIM, to moras da zapamtis ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 minute 10 toma na firebush ubija acida (hehehehehehe) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreedySerbian Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 (edited) viktor seljachina pastir ratar. Bajo, pitali oni iz cevapdzinice za tebe (cekali te od letos da im narpavis promet) ^^ sto se tice turnira da ponovim josh jednom MA DA NIJE KURCHINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaAaAaAAaA!!!!! <3 CVELE I ovaj toma degenerik jurca tamo po fajer busu sa betom u min 7.. zamalo nas pobedise u polufinalu.. GG cya again (in nish) Edited April 4, 2011 by GreedySerbian Quote [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Toxi u kom folderu je finale posto ima 01, 02, 05, 38 ? Uzo sam da gledam iz 38 nadam se da je to. :D I naravno WP eu4ia, drago mi je sto ste uzeli, a sad cu i da pogledam kako :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panta? Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Super tour .. steta sto samo nije bilo vise ekipa samo :( wp svima koji su igrali i pozz iz Prokuplja. Vidimo se i sledeci put :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 ma sta ce gledas finale,rejpovali nas najinteresantniji gejm koji imas tu ti je chw protiv gf u grupama veruj doktoru tomicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 boze kako se ovaj toma pali :DDD @acid a jbg brate ja bih i igrao da vam ugasim tog pucka ali jbg, ovi moji morali da pale jer prevoz nije hteo da ih ceka :D a pazi brate realno da ja nisam tu onda bi se ljudi smorili, ovako malo razmrdam masu :) wp eu4ia, realno ljudi su dosli prepikovali, nadigrali i rejpovali sve... zasluzeno :) @matori jesam bio jeban ali sam barem bio na tur :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOXIBRE Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 @ all ne dirajte mi maxu <3 @ matori prodao si nis (i okolinu) !!!!!!! @toma upravu si taj gejm sam gledao bas onako pazljivo zadnji fajt odlucio gejm @ maxa tnx ! @ x1peq da nije mozda kurcina? <3 @ giga VOZ VOZ VOZ VOZ VOZ VOZ VOZ VOZ VOZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 nebitno to maxo, bitno da si bio jeban :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) minute 10 toma na firebush ubija acida (hehehehehehe) Kao prvo firebush nisi video a kao drugo nismo hteli win taj game ovako je bilo lepse i zabavnije :)) <3 A DA NIJE SLUCAJNO ... KURCHINA ??? :)))) Realno moj Puck >tvoj bat , procices ko onda SF ns SF -omnp Maxo turnir stvarno ne bi bio zanimljiv da ga ti ne zakuvas :))) Edited April 7, 2011 by A C I D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreedySerbian Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 @ all ne dirajte mi maxu <3 @ matori prodao si nis (i okolinu) !!!!!!! @toma upravu si taj gejm sam gledao bas onako pazljivo zadnji fajt odlucio gejm @ maxa tnx ! @ x1peq da nije mozda kurcina? <3 @ giga VOZ VOZ VOZ VOZ VOZ VOZ VOZ VOZ VOZ nabijem ti ga skroz :) Quote [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts