Morphium Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Goblin Warlock pvp geared 354 ilvl , trade bi za DK ili Maga slicnog ili boljeg geara, na accountu ima jos dosta charova neki od njih su : Priest - 80 lvl Rogue - 80 DK - 80 Mage - 80 Paladin - 80 Warrior - 70 Prvi sam vlasnik acc, sto znaci full info sa licnom i tako dalje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dessa Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Goblin Warlock pvp geared 354 ilvl , trade bi za DK ili Maga slicnog ili boljeg geara, na accountu ima jos dosta charova neki od njih su : Priest - 80 lvl Rogue - 80 DK - 80 Mage - 80 Paladin - 80 Warrior - 70 Prvi sam vlasnik acc, sto znaci full info sa licnom i tako dalje... ae ostavi mi mob oce moj mag iz 3v3 da trade acc za lock-a pa da vidimo dali to moze da se izvede i to pogledaj mu profil zove se sneakypie igra hordu na haumarushu lozio se da poce loka neznam dokle je to stiglo inace imace sutra t2 weap itd jedino sto kapiram da bi ti morao da platis oba transfera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphium Posted February 23, 2011 Author Report Share Posted February 23, 2011 bump ! moze trade pored DK i Mage i Priest dolazi u obzir ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts