beep Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Razmišljao sam pre nekoliko dana koliko mi je drago što ste svi vi, drugari i drugarice, tu da redovno pratite ono što pišem, posebno nakon što su blogeri i oni koji pišu komentare po sajtovima označeni kao “nolajferi” i “paćenici”. A što je najcrnje od svega, možda jesam nolajfer i paćenik, ali jedno sigurno nisam – zanimljiv! I onda sad, ja dosadan, stalno nešto ke*am po ko zna kome, i smaram, a ono, vas sve više i više. E pa smisliću nešto da vam se odužim, najozbiljnije! No, dok se to ne dogodi, razmišljanje o posetiocima ponovo me je nagnalo na to da pogledam na koje sve reči i fraze posetioci dolaze do sajta. Ovo je naravno up-to-date lista proteklog meseca. 1. Google sponzorisane pozicije – nakon čitave “afere” u komentarima na taj post, ispostavlja se da je ovo jedan od najtraženijih pojmova putem kojeg ljudi dolaze ovde. A kako i ne bi kad je vrhunski optimizovan GoogleSrbija na prvom mestu, a nikako optimizovani beep! već na četvrtom mestu po ovom upitu. 2. Opomena pred utuženje – Uvek zanimljiva tema, što zbog RTS-a, što zbog Parking servisa. 3. Vuna za štrikanje – E ovo je sad hit! Ako odete na Google i ukucate “Vuna za strikanje” (kao da to uopšte neko hoće da uradi) prvi sajt kojeg ćete dobiti upravo je beep, i to na konto nekog mog posta iz januara 2010. godine. Sigurno se oni koji zaista traže vunu za štrikanje smore, pošto taj post ne nudi nikakve informacije u tom smislu. Ali eto prilike da privučem neke proizvođače vune za štrikanje da se oglašavaju na RUR-u. 4. Kristina Spremo slike – nema potrebe objašnjavati. 5. Vep aparat – Opala! Preko 45 ljudi stiglo je do sajta preko ovog upita. Što mi zapravo nije jasno, imajući u vidu da po mom upitu na istu frazu beep nije ni na prvoj stranici. 6. Jelena Karleuša kosturska glava 7. Hipsteri - fino, fino 8. Nataša Bekvalac na Megatrendu 9. Iwy Morales – Is this for real? Zaista, Beep jeste na prvoj strani kada upišete ovo ime u pretragu, ali to nije pitanje, pitanje je, ko je negde čuo za nju i onda dobio poriv da pretražuje net, a onda i završi ovde? 12 ljudi jeste, kad bismo znali ko su, pa da ih pitamo. Pojmovi koji su još zavredili da ih pomenemo su i povodac za zeca, lekovitost limuna, lil wayne i ceca, nataša trkulja, agencija Poznate (idemo!), OFPS, Organizacija proizvođača fonograma Srbije, ruske karaoke, kviz za glupe, “realno sow dvor” (kako ova osoba uopšte koristi kompjuter?), šta su hipsteri, aol i intel, i mnogi drugi. I to samo u proteklih mesec dana! Ajd’ sad odo’ da smišljam dalje genijalne teme za ovaj nezanimljivi sajt! Šalji dalje! Pogledajte ceo članak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts