steviss Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Sram da nas bude ... LOPOVI! Kontaktirali smo par firmi da daju sponzorstva da dopunimo nagrade. Pa cemo vidjeti kako ce to sve da ispadne :) Quote pLus: tu sam pLus: jedem giros Unique: ae kad zavrsi on .. steviss[i feel ... overburNt]: jebo te giros steviss[i feel ... overburNt]: da bog da se u cacku zatvorilo sve vezano za giros! Unique: najgora kletva xD pLus: mrs pLus: usta ti oypala Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 (edited) Hah, polemisete oko para kolko kome ide itd.. a ja da davim kako sta ide .. i kako je prosli put organizovano itd necu.. ako ste vec toliko jaki kolko pricate za sebe dodjite i uzmite to prvo mesto .. NI JEDNA JACA EKIPA IZ SRBIJE NIJE NAPISALA NEKI LOS KOMENTAR... al nema ni to veze, uglavnom mi je pristiglo 7 prijava i nadam se da ce to da raste iz dana u dan. poz du je u pravu, zakinuli ste previse para da se ne lazemo... i mnogo si veliki optimista sto si odma stavio 32 ekipe :)) Edited February 12, 2011 by MASINA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AoD990 Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 (edited) Zamolio bih sve ekipe koje nisu verifikovale e-mail ( kassad.mix(iNation), BGDonLINE, brutal ) da to ucine kako bi mogli da pristupe User Panelu ( http://lazarevac.gamedamage.rs/userpanel ), preko koga mozete uploadovati slike uplatnica, logo klana, dodatni info o klanu itd... Oni koji su verifikovali email mogu pristupiti panelu sa podacima koji su im poslati mailom. Edited February 12, 2011 by Angel of Death Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steviss Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Dodat link ka user control panelu (logujete se pomocu emaila na koji je regan klan i passworda koji ste dobili na email). I sto se tice novca... Mi ne pokusavamo nikoga da zakinemo prvenstvano ne ja, ja sam zaduzen za sajt, hltv i server. I bicu placen za to(50 jura). Najvise udjela u svoj prici je imao gazda, jer smo mi htjeli da popravimo greske sa proslog turnira, razdvojimo tu jednu prostoriju na cetiri (radi ljepseg ugodjaja). I gazda je navodno napravio neku racunicu koja je ispala ovako, dziggi ce vam obrazloziti detaljan racun kasnije. A meni nije jasno sto dizete toliku frku, sami znate da je jako tesko napraviti dobar turnir. Mi se trudimo, ali eto boze moj nagrade nisu vjerodostojne vaseg ocekivanja (a sumnjam da bi se vase ocekivanje uopste moglo dostici, jer skoro svaku stvar ishejtujete na ovom forumu). Tako da, kosto ste bezbroj puta napisali nas turnir - nasa pravila. Takodje, dziggy pokusava da ugovori smjestaj ekipama sa strane, hranu po jeftinijoj cijeni u okolnim grilovima,pizerijama i slicnom. Vodu smo vec obezbjedili, server, sajt, ostalo nam je josh malo stvari. Kontaktirali smo firme koje prodaju, preprodaju kompjutersku opremu da dopunimo taj fond nagrada na koji vi toliko kukate, tako da ne serite previse. Pokusavamo da ispravimo "greske" da bi vi imali razlog da dodjete. Tako da ispostujte makar to i prestanite da serete po forumu. Quote pLus: tu sam pLus: jedem giros Unique: ae kad zavrsi on .. steviss[i feel ... overburNt]: jebo te giros steviss[i feel ... overburNt]: da bog da se u cacku zatvorilo sve vezano za giros! Unique: najgora kletva xD pLus: mrs pLus: usta ti oypala Link to comment Share on other sites More sharing options...
AoD990 Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Dodat link ka user control panelu (logujete se pomocu emaila na koji je regan klan i passworda koji ste dobili na email). I sto se tice novca... Mi ne pokusavamo nikoga da zakinemo prvenstvano ne ja, ja sam zaduzen za sajt, hltv i server. I bicu placen za to(50 jura). Najvise udjela u svoj prici je imao gazda, jer smo mi htjeli da popravimo greske sa proslog turnira, razdvojimo tu jednu prostoriju na cetiri (radi ljepseg ugodjaja). I gazda je navodno napravio neku racunicu koja je ispala ovako, dziggi ce vam obrazloziti detaljan racun kasnije. A meni nije jasno sto dizete toliku frku, sami znate da je jako tesko napraviti dobar turnir. Mi se trudimo, ali eto boze moj nagrade nisu vjerodostojne vaseg ocekivanja (a sumnjam da bi se vase ocekivanje uopste moglo dostici, jer skoro svaku stvar ishejtujete na ovom forumu). Tako da, kosto ste bezbroj puta napisali nas turnir - nasa pravila. Takodje, dziggy pokusava da ugovori smjestaj ekipama sa strane, hranu po jeftinijoj cijeni u okolnim grilovima,pizerijama i slicnom. Vodu smo vec obezbjedili, server, sajt, ostalo nam je josh malo stvari. Kontaktirali smo firme koje prodaju, preprodaju kompjutersku opremu da dopunimo taj fond nagrada na koji vi toliko kukate, tako da ne serite previse. Pokusavamo da ispravimo "greske" da bi vi imali razlog da dodjete. Tako da ispostujte makar to i prestanite da serete po forumu. +1 ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 A ima li u Lazarevcu cesmovaca ili moramo flasiranu da pijemo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Samo ostavite konacne nagrade koje ce biti i dal ce biti za sva 3 mesta , ili samo prva 2 i to je to.Nema potrebe niko da ostavlja racunicu niti bilo kome sa foruma da polaze racune. Ljudi ne vole da se od njih prave budale i to je njihovo pravo . Vase pravo je da stavite kolko para hocete za nagrade jer ste vi oragnzatori turnira. Ekipi ce doci ili nece i tu se sva prica zavrsava. I pitanje jedno samo . da li cete uspeti da nabacite online hltv? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykal Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 hahahahhahahahahahaha Quote <3 Dorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
dZiGGy Posted February 12, 2011 Author Report Share Posted February 12, 2011 Samo ostavite konacne nagrade koje ce biti i dal ce biti za sva 3 mesta , ili samo prva 2 i to je to.Nema potrebe niko da ostavlja racunicu niti bilo kome sa foruma da polaze racune. Ljudi ne vole da se od njih prave budale i to je njihovo pravo . Vase pravo je da stavite kolko para hocete za nagrade jer ste vi oragnzatori turnira. Ekipi ce doci ili nece i tu se sva prica zavrsava. I pitanje jedno samo . da li cete uspeti da nabacite online hltv? Kao sto je steviss rekao jurimo robne nagrade za drugo i trece mesto, cimamo se mnogo, sledece nedelje testiramo hltv online pa ce biti zvanicna informacija. U slucaju da provajder za net ne dozvoli to, imamo drugo resenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1MP Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Zamolio bih sve ekipe koje nisu verifikovale e-mail ( kassad.mix(iNation), BGDonLINE, brutal ) da to ucine kako bi mogli da pristupe User Panelu ( http://lazarevac.gamedamage.rs/userpanel ), preko koga mozete uploadovati slike uplatnica, logo klana, dodatni info o klanu itd... Oni koji su verifikovali email mogu pristupiti panelu sa podacima koji su im poslati mailom. jutros sam se registrovao i jos nije stigo mail! REGULISITE TO! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steviss Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 jutros sam se registrovao i jos nije stigo mail! REGULISITE TO! :D Provjeri spam Quote pLus: tu sam pLus: jedem giros Unique: ae kad zavrsi on .. steviss[i feel ... overburNt]: jebo te giros steviss[i feel ... overburNt]: da bog da se u cacku zatvorilo sve vezano za giros! Unique: najgora kletva xD pLus: mrs pLus: usta ti oypala Link to comment Share on other sites More sharing options...
1MP Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Provjeri spam to je to, hvala :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss_ns1 Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 ako ce brutal ici na taj turnir ja nemam potrebe da dolazim. Quote <------------- THE BEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Dodat link ka user control panelu (logujete se pomocu emaila na koji je regan klan i passworda koji ste dobili na email). I sto se tice novca... Mi ne pokusavamo nikoga da zakinemo prvenstvano ne ja, ja sam zaduzen za sajt, hltv i server. I bicu placen za to(50 jura). Najvise udjela u svoj prici je imao gazda, jer smo mi htjeli da popravimo greske sa proslog turnira, razdvojimo tu jednu prostoriju na cetiri (radi ljepseg ugodjaja). I gazda je navodno napravio neku racunicu koja je ispala ovako, dziggi ce vam obrazloziti detaljan racun kasnije. A meni nije jasno sto dizete toliku frku, sami znate da je jako tesko napraviti dobar turnir. Mi se trudimo, ali eto boze moj nagrade nisu vjerodostojne vaseg ocekivanja (a sumnjam da bi se vase ocekivanje uopste moglo dostici, jer skoro svaku stvar ishejtujete na ovom forumu). Tako da, kosto ste bezbroj puta napisali nas turnir - nasa pravila. Takodje, dziggy pokusava da ugovori smjestaj ekipama sa strane, hranu po jeftinijoj cijeni u okolnim grilovima,pizerijama i slicnom. Vodu smo vec obezbjedili, server, sajt, ostalo nam je josh malo stvari. Kontaktirali smo firme koje prodaju, preprodaju kompjutersku opremu da dopunimo taj fond nagrada na koji vi toliko kukate, tako da ne serite previse. Pokusavamo da ispravimo "greske" da bi vi imali razlog da dodjete. Tako da ispostujte makar to i prestanite da serete po forumu. Stavi 75% umesto 44.44% u nagradni fond i bicemo srecni. Verujem svi, barem sto se nagrada tice. Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 i ja kontam da je to neka realna prica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Predlog , da li moze da bude ovakav sistem , kao na turniru u matriksu , gde ce samo 4 ekipe morati da prespavaju :) 1. dan 5 grupa (5x2,5sata) 4x 1/8 (2x1sat) 2x 1/4 (2x1sat(bo1)/2,5sata(bo3)) dobija se 2 polufinalista i 2 ekipe koje prodju iz 5. grupe 2. dan 3 grupe (3x2,5sata) 4x 1/8 2x 1/4 2x 1/2 finale Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 I sto se tice novca... Mi ne pokusavamo nikoga da zakinemo prvenstvano ne ja, ja sam zaduzen za sajt, hltv i server. I bicu placen za to(50 jura). lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOJAN1 Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Aj stavite neke slike igraonice Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 ako ce brutal ici na taj turnir ja nemam potrebe da dolazim. Haha, celavi <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Predlog , da li moze da bude ovakav sistem , kao na turniru u matriksu , gde ce samo 4 ekipe morati da prespavaju :) 1. dan 5 grupa (5x2,5sata) 4x 1/8 (2x1sat) 2x 1/4 (2x1sat(bo1)/2,5sata(bo3)) dobija se 2 polufinalista i 2 ekipe koje prodju iz 5. grupe 2. dan 3 grupe (3x2,5sata) 4x 1/8 2x 1/4 2x 1/2 finale Hvala Uroshe sto moj sistem nazivas sistemom iz matrixa. Ponosan sam sto stojim rame uz rame sa NEOm i drugarima. Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Du http://www.youtube.com/watch?v=pNzjS31vmaA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Ja sam jos onomad se zahavalio duhastu od kog sam pozajmio sistem igranja. Hvala, Du! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Hvala Uroshe sto moj sistem nazivas sistemom iz matrixa. Ponosan sam sto stojim rame uz rame sa NEOm i drugarima. PRIMEDBA! Du je Bog sistema ! :) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 legitimacije - 15000 flasirana voda iz tocilice (?!) - 20000 movie - 7000 sudije - 5000 ploce - 15000 situacija je jasna Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts