AleksandarCS Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Zelim da obavestim sve one koji do sada nisu culi da se otvara novi kanal na Gather-u Na novom kanalu #ProGather igrace samo igraci sa Steam-om igrace se na EPSv2+ serverima mesecna clanarina je 200din za Srbiju ili 2eura plus troskovi SMS poruke za BIH, Crnu goru, Makedoniju.... Na kraju meseca najbolji igraci dobice vredne novcane nagrade Visina novcanih nagrada zavisi od broja igraca na#ProGather kanalu Celavi je to sve lepo objasnio ovde http://www.g-network.rs/forum-92.html Zato sam dosao da pozovem sve koji su raspolozeni za igru a najbolji moze da osvoji i do 50000din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksandarCS Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Samo moram da kazem Gather funkcionise mnogo dobro i onaj ko kaze da nije tako prica gluposti, ako se i pojavi neki cheater na nekom mecu bude banovan odmah koliko sam ja primetio, tako da onaj ko ne igra tamo ne moze da kaze da je nesto lose kad ne zna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 nishta od tih liga ne valja, chim tu jordan ima 45+ fragova po halfu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Jedno pitanje, zašto gather.rs ima minimum 5 topica? Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts