pilauda Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Sta je Gather? Gather je online gaming zajednica koja omogucava svim igracima najpopularnije FPS igre Counter-Strike da u svako doba dana i noci igraju meceve. Koje su mogucnosti? - Registracija i igra je poptuno besplatna - Potpuno automatizovani clanwar mecevi - Merenje skill poena svih igraca u skladu sa dostignucima igraca - Mesecne nagrade za najbolje igrace Kako funkcionise? Gather je potpuno automatizovan sistem koji koristi IRC kao glavni nacin komunikacije i organizacije. Da biste igrali potrebno je da imate registrovan nalog na nasem sajtu kao i podesen nick koji ste prethodno registrovali na nasoj IRC mrezi. Detaljno se mozete informisati o nacinu igranja u sekciji sa uputstvima. Sta je potrebno za igru? Gather mogu igrati svi. Bilo da imaju Steam ili ne. Ukoliko nemate Steam, predlazemo vam da skinete novi non-steam patch v42 sa najnovijim update-ovima. Mozete ga skinuti preko nase download sekcije. U oba slucaja, morate podesiti steam-id u vasem profilu. Ukoliko ne znate kako se podesava steam-id, pogledajte sekciju za uputstva. http://www.gather.rs http://www.gather.rs/pocetnici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Jel ovo onaj isti koji je drzao steviss ili novi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 zamolili me da bacim neku reklamu, odvojena mreza totalno od qneta i svega, fora je sto mogu da igraju i steam i non steam useri i pa eto kao neka novina, 7 servera bukvalno su puni svi, to je to nista vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Da,da lepo to sto mogu svi da igraju nadam se da ce uspeti,a ne kao svaki posle par meseci da propadne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 nije loshe ,serveri itd. da ako uspe. GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 ok je,igrao sam juce i danas vecinom su ok likovi ali ima debilaaaa :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 12, 2011 Author Report Share Posted February 12, 2011 kao i svuda, jbg od 100 ljudi ne mogu biti svi normalni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maca! Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Nije lose...malo slabiji igraci ali dobro, tu smo "MI PROOVI" da vadimo prosek[zbijam salu da znate samo] :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Djubre od anti cheata baguje se i kickuje sa servera kad pucas mnogo u glavu :) Quote alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maca! Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Ja mislim da AC, ne radi na taj nacin, vec...ti snima demo i uzima SS, i overava koji su ti sve programi upaljeni .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 Djubre od anti cheata baguje se i kickuje sa servera kad pucas mnogo u glavu :) Ma ima nekih problema sa ac-om, posto je na nekom holandskom serveru a njima stalno nesto puca mreza i kad god se rekonektuje, rekonektuje se i ac i izbacuje ljude :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiddo Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 anti cit sranje ne smem ni aimbot da upalim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 nije to onaj sto drzi stevis ovo je gerasimov.... kao prvo nisam se ni registrovao tamo vec znam o cemu se radi...igraju non steam igraci, ac ne podesava interp i rejtove tako da ti igraci lebde po mapi, + sta ako ga banujes za wh a on samo skine novi non steam kanter...jos je gerasim to napravio kao konkurenciju gather-networku a uspeo je samo da privuce neke joce pro killere 97 i plus je dozvoljen skrol... ja ne znam sta je ovaj nasao samo da reklamira na klanruru majko mila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 mta, posto si ti stivisov izaslanik i jedan od clanova tog tvog joca killer 97 klana i admin na stivisovom gather-u,nemoj da kenjas i hejtujes ljude samo zato sto je taj stivisov gather propao. sta bi ljudi pisali ovde ako ne vesti sa nashe cs-scene...no offense dudeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGGsvrle Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 (edited) . Edited February 18, 2011 by BGGsvrle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 nije to onaj sto drzi stevis ovo je gerasimov.... kao prvo nisam se ni registrovao tamo vec znam o cemu se radi...igraju non steam igraci, ac ne podesava interp i rejtove tako da ti igraci lebde po mapi, + sta ako ga banujes za wh a on samo skine novi non steam kanter...jos je gerasim to napravio kao konkurenciju gather-networku a uspeo je samo da privuce neke joce pro killere 97 i plus je dozvoljen skrol... ja ne znam sta je ovaj nasao samo da reklamira na klanruru majko mila... Slazem se sa Mitom :) Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 ajde sine prvo nisam admin vec jedan od glavnih ljudi, drugo sam pokazujes kakav si kad reklamiras nesto pach48 gather ahhaahhha pa docice ti 100 kretena koji ce ti igrati sa wh om i banujes ih i skinu nov pach i imaju nov steam id...+ AC ti je u fullu sve interpas do interpasa i low rejeter ... neces nikad imati ni jednog dobrog igraca vec decu sa non steama... plus sto to nece jos dugo trajati cim srede ac na gather-networku vratice se ljudi i gn je nasledio eplay a i sam znas kakvi su igraci igrali na eplayu poput kingora , confy a itd.... ti sa tim sranjem mozes samo da skupis jocu pro killere , a i hvala ti za kompliment sto sam ja joca pro kiler 97 ^^ vidi se da si jako obrazovan sto se tice scene cs a idi pikaj gather ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 a ja ovaj post nisam uspeo da protumacim, daj stavi u quote, ili makar odvoji tackama nekim ili zarezima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 gather.eu je mnogo kvatiteniji od ovog non steam p48 . p48 igraci skorl +interp +low rate - mozak = sranje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 vi shvatate da razgovarate o gatheru? stvarno nemojte ocekivati bilo kakav skil tamo, niti ikakav napredak Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 a i hvala ti za kompliment sto sam ja joca pro kiler 97 ^^ vidi se da si jako obrazovan sto se tice scene cs a idi pikaj gather ;) Wait wait what? Explain, please. Quote alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 ljudi sta vam je...gather je 5vs5 pub,kenja mi se od toga iskreno. juce lik sa nikom u fazonu coa96 kaze khm,citiram : "ae bre lowtardi vi cete meni da kazete nesto igram cs ceo zivot...od 2001 igram..." WTF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 banujes ih i skinu nov pach i imaju nov steam id To ne funkcionise tako ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 (edited) ajde sine prvo nisam admin vec jedan od glavnih ljudi, drugo sam pokazujes kakav si kad reklamiras nesto pach48 gather ahhaahhha pa docice ti 100 kretena koji ce ti igrati sa wh om i banujes ih i skinu nov pach i imaju nov steam id...+ AC ti je u fullu sve interpas do interpasa i low rejeter ... neces nikad imati ni jednog dobrog igraca vec decu sa non steama... plus sto to nece jos dugo trajati cim srede ac na gather-networku vratice se ljudi i gn je nasledio eplay a i sam znas kakvi su igraci igrali na eplayu poput kingora , confy a itd.... ti sa tim sranjem mozes samo da skupis jocu pro killere , a i hvala ti za kompliment sto sam ja joca pro kiler 97 ^^ vidi se da si jako obrazovan sto se tice scene cs a idi pikaj gather ;) a koje si ti to godiste i koliko ti je to znanje o cs-u pa si toliko kvalifikovan da svima kenjash o bilo cemu?!? ja ne reklamiram faktardu samo sam napisao moja misljenja o ova 3 gathera (bivshi gn, eplay->gn i gather.rs). A ti mislis da je gn ac perfektan ,edituje ti userconfig WooooW....?! pa ako su ti oni i bili na gatheru sta to dokazuje kad je eplay bio jedini,nije da su imali neki izbor,ili gresim?! samo mi reci zasto hejtujes gather.rs kad ga nikada nisi ni probao igrati?!?! zar ti je toliko zhao sto vise niko ne igra na GN-u pa tako isfrustriran ovde smarash ljude ?! gathere isprobam ali nisam neki pasionirani "igram po ceo dan" gatherovac... za kraj imam nesta za tebe : LINK Edited February 24, 2011 by zyllion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 posted image is posted a ti bolji igraci su igrali jer je prva nagrada bila sony3 a ne jer je zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts