Arisen Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 (edited) Topic za brisanje. Edited February 23, 2011 by Arisen Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 kupio acc od arisen sve proslo kako treba prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arisen Posted February 11, 2011 Author Report Share Posted February 11, 2011 Iako sam se ja tripovao za svaku sitnicu :) . Priest i dalje u prodaji, Panti sam prodao DK-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivlaks Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 jel to nije bezveze malo, platis novi acc+ transfer. to izadje samo blizzardu skoro 100 evra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arisen Posted February 11, 2011 Author Report Share Posted February 11, 2011 Bezveze je ako kupujes lika, a on ne vredi nista. Ovako nesto se uveliko isplati, ja sam samo na priest-u ulozio oko pedesetak dana igranja ( bio mi je alt jedno vreme, pre cataclysm sam ga prebacio u main-a) . Sa ovakvim char-om mozes ( ukoliko naravno znas da igras ) odmah uskociti u guild koji progresuje hc bosseve, dok bi sa samo novim acc izgubio nedelju-dve samo na levelovanje + gear farm od oko nedelju - dve kao dps + mesec - dva normal raid farm ( pod uslovom da odmah krenu da te gear-uju, a sva je verovatnoca da kao trial nista ne bi dobio - bar ne u hardcore gildovima). Da ne pominjem da cena koju ja ( otprilike ) imam u vidu je za nekih stotinak evra manja nego kada bi kupovao ovakvog lika negde drugde. A kao sto sam vec naveo, ubacio bih jos nekog lvl 80 lika kao bonus ( jbg, to ce kupca - ukoliko je zainteresovan naravno - kostati jos para za transfer) . Nekoliko njih imaju i 310% mount - znaci extra su za farmanje i sl. A kao sto sam takodje naveo, ubacujem i gold po dogovoru, trenutno sedim na 60k, a apsolutno mi nizasta ne treba. Kupovina charactera / accounta se prvenstveno radi da bi se ustedelo vreme - ne novac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realnoz Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 (edited) zeleo bi da kupim prista ,kontaktiraj me na 065 676 80 92 ili skype name ( dejanzivanovic59 ) Edited February 21, 2011 by realnoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobokv Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 (edited) Iako sam se ja tripovao za svaku sitnicu :) . Priest i dalje u prodaji, Panti sam prodao DK-a. Za koliko prodajes priest-a? ajde adduj me na skype-u da se dogovorimo (pinki92kv) . HVala Edited May 28, 2011 by Slobokv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts