Sting Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 (edited) EDIT: Sting, gde si ti juče? Nisam hteo da dodjem da bi vladica mogao da uzme trece mesto. Shalim se naravno, iskomplikovala mi se situacija i bukvalno sam otkazao dolazak u poslednjem momentu. Veoma sam bio tuzan zbog toga...gledacu da mi se to ne ponovi :). edit - kako je Fenjac proshao? Veliki pozdrav za nekadashnjeg protoss asa \o Edited February 27, 2011 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenki(BH) Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Nisam hteo da dodjem da bi vladica mogao da uzme trece mesto. Shalim se naravno, iskomplikovala mi se situacija i bukvalno sam otkazao dolazak u poslednjem momentu. Veoma sam bio tuzan zbog toga...gledacu da mi se to ne ponovi :). edit - kako je Fenjac proshao? Veliki pozdrav za nekadashnjeg protoss asa \o Dobio sam Sharkija na cheese, ostalo sam prso :D Pozdrav i tebi ;) Edited February 28, 2011 by Fenki(BH) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beastyqt Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Finale se igra danas u 16:00, Beastyqt vs Zljo bo5 - krecemo sa xel nagom, ko hoce da gleda neka dodje na "srbija" kanal i trazi invite :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ86 Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 e jbga, ja tek tada završavam sa poslom... dok dođem kući možda ćete i završiti :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4dm4n Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Ej momci jel moze netko napisat nakon sto zavrsi finale nekakav report, netreba biti nista profesionalno napisano, al malo da i ostali znaju o tom turniru, ipak je ovo prvi "offline" event u ovim krajevima, pa da stavimo kao news na gscup.net. Također slike, replayevi sve to isto moze. Kad netko napise moze mi sve to poslat kao PM na gscup.net, email na madman.bd @ gmail.com ili msn madman_cro @ hotmail.com edit: e i nemorate se zamarat s editiranjem slika, samo mi sve posaljete u .raru zajedno s textom (koji je bitniji), ostalo budem uredio ja, i naravno spomenit vase ime u newsu :D edit2: napravit cemo VODove finala izmedju beastya i zljo a ako je bio neki epic game u ostalim rundama turnira slobodno mi posaljite replayeve pa cemo VODove i iz toga napraviti. LP Edited February 28, 2011 by m4dm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 nije loshe bilo za 3. mesto. polufinala nisam gledao, mozhda je i tu bilo neshto shto valja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 sjajno za VODove, da prodrmamo malo SC scenu u Srbiji, imamo mi igrace i materijala da se probijemo. Ko ce da bude caster za VODove finala. Javite ovde kad okacite linkove Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 nije loshe bilo za 3. mesto. polufinala nisam gledao, mozhda je i tu bilo neshto shto valja. a nije ni bilo sad wow kad je sve bilo jednostrano ;) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 mogli bi da organizujemo neki RUR turnir online :) nije bilo od bete nista Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Moglo bi da pande nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 ajde bre neki online turnir pravite, nista se ne desava vec mesecima...kad uzmem komp organizujem ja nesto! (znaci nikad ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTd.Strajder Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 (edited) ajde bre neki online turnir pravite, nista se ne desava vec mesecima...kad uzmem komp organizujem ja nesto! (znaci nikad ) Сад је добра фора што постоје КоtH мапе, двојица играју а остали су обзервери. Мада, за сада само Metalopolis и Shattered Temple. Edited July 22, 2011 by rTd.Strajder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts