Doolio Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 koji smor lol necu ni da instaliram kad ste svi rekli da je sranje:) ja sam jedini emo debil koji je imao poteskoca sa dkom, udarim impa i onda mi zao pola sata, AL MORAM DA GA UDARAM OPET Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 i onda mi zao pola sata, AL MORAM DA GA UDARAM OPET ајој Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 lol Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 hehe ja ih bijem smao kada zasluze :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 pa produktivniji su kad ih bijes preventivno, tako da, iako mi slama srce, moram da ih tucem STALNO Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 pa produktivniji su kad ih bijes preventivno, tako da, iako mi slama srce, moram da ih tucem STALNO nego jedno pitanje jer stari DK2 moze da se "natera" da radi na win7? ja kad sam to pokusao nije uspelo(tj moglo je da radi minut-dva pa pukne cela igra)...jel neko probao na 7ci i imao uspeha? Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Ovaj na koji sam ja naleteo na rlslog ima neki "unofficial" 1.8 patch sa kojim valjda radi na win7, ali nisam probao. in other news, Dulio stalno šamara impa! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 (edited) hmm ja sam skinuo neku silver verziju i stavis ono da pokrene preko windows 2000 i u igri ugasis 3d aceleration i meni radi super 64bitni windows 7 mozemo da prijavimo Doolio za zlostavljanje impova :( Edited February 14, 2011 by pantasd Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts