RaveN Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 treba mi za sestru laptop do 25-30k za standardne stvari surf, office, pdf i tako jel postoji tako nesto ili je budzet premali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 nov laptop nema za te pare, ima 10" netbook al to nema smisla uzimati za jedini rachunar. ima varijanta da najuri neshto polovno, bio je npr onaj nikvudov thinkpad sl500 za 200e pre dan-dva na oglasima i tako neshto se veoma isplati nekome ko ce koristiti njegove potencijale, ali za ovo shto njoj treba bilo bi bolje da uzme neshto sa garancijom. najjeftiniji su oko 33-34k, al tu ti stvarno nishta ne mogu preporuchiti jer su realno djubrad laptopovi. nek se ispruzhi za 40k, ima i na fazon 10 rata bez kamate i tako neke fore, pa nek uzme neshto krshteno sa garancijom od 24 meseca. tipa: http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/toshiba_satellite_c660-11g-6152 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 ok promena plana shvatio sam da ona ustvari hoce netbook :D jel ima nesto da valja do 30k? i bitno je da bude vizuelno lep :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 (edited) onda je vodi u win win, imaju ogroman izbor, nadji koji joj se dopada, overi na netu de je najnizha cena za taj model i to je to :D za 30k mozh kupish koji ocesh, a svi su oni malte ne isti kurac, atom 1.6ghz, 1gb rama, 160-250gb hdd, 10" ekran sa 1024x600 rezom. u svakom sluchaju netbuk je tezhak fejl ako ce to da joj bude primarni rachunar, stavi joj to do znanja... ... a ako ne uspesh uputi je na mene da joj ja praktichno pokazhem da je vece = bolje! P.S. odblokiraj me na msnu imam neshto vazhno da ti kazhem! Edited December 26, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 kad se rejven i msn pominju u istom kontekstu obicno je tu i odblokiraj me :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 http://www.winwin.rs/-asus-eee-pc-1001px-whi016x-10-beli.66.html?productId=28895 jel valja ovaj? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 neka juri neki sa šestoćelijskom baterijom, osim ako nije onaj fazon da neće s njim izlaziti iz gajbe a hoće laptop jer to ima keri bredšo.a može za 30k i neki sa boljom garancijom da se nađe. SAMO NE ZNAM DA L MOŽE BELI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 (edited) hoće laptop jer to ima keri bredšo. Meni ovaj deluje Ok, a jos je i u crvenoj varijanti :D edit: nisam stavio link: http://winwin.rs/-dell-inspiron-1018-crveni-101.66.html?productId=30767 Edited December 28, 2010 by zex0n Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts